SEIZOEN 2013 - 2014

Informatie over H.V. de Terriërs
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie

Afgelastingen (1)
Arbitrage / fluiten (1)
Bardienst (1)
Club tenue (1)
Contactpersonen (1)
Contributie (2)
Donateur (1)
Keepersuitrusting (1)
Lid worden van De Terriers? (1)
Naam Adres Woonplaats Tel.nummer (3)
Oefenwedstrijd of gebruik clubhuis plannen (1)
Omgangsvormen (1)
Opzeggen lidmaatschap (1)
Sponsoring (1)
Trimhockey (1)
Veiligheid (1)
Vrijwilligers (1)
Website / EMMA / LISA (8)

Welkom op de sponsorpagina van Hockey Vereniging De Terriers.

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om het voortbestaan en de ontwikkeling. Bij de Terriërs is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van onze hele vereniging.

Sportsponsoring is een zeer sympathiek instrument waarmee u de communicatie met uw doelgroepen kunt ondersteunen. Zo horen wij graag welke communicatiedoelen u wilt bereiken met uw sponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kiezen of - indien nodig - ontwikkelen. Hockeyvereniging de Terriërs beoogt dus een samenwerking met u en daarin mag u van ons tegenprestaties verwachten. De sponsorresultaten worden daarmee direct zichtbaar, niet alleen in de ontwikkeling van de vereniging, maar ook fysiek in de vorm van communicatie uitingen in en om de velden en het clubhuis.

Wat dacht u van teamsponsoring, bordsponsoring, sponsoring van de hockeydoelen voor de jongste jeugd, trainingsmaterialen, buitenmeubilair, kortom er zijn vele mogelijkheden die wij graag persoonlijk met u bespreken.

In de sponsorbrochure treft u een aantal opties en de bijbehorende kosten aan. Uiteraard zijn hierop varianten en op maat gemaakte pakketten samen te stellen. Wij vernemen graag uw wensen.

Met vriendelijke groet,

Cees Driehuis

Sponsoring de Terriërs

sponsorcommissie@hvdeterriers.nl

Business Club Hockeyvereniging de Terriers

Van oudsher is Hockeyvereniging de Terriers een vereniging waarin families, studenten en het bedrijfsleven goed vertegenwoordigd zijn. Een interessant uitgangspunt om een permanent platform te creeren om elkaar te ontmoeten en de vereniging te ondersteunen. Belangrijk argument om lid te worden van onze business club is het feit dat netwerk ook een plezierig platform vormt om elkaar in een gecombineerde zakelijke- en informele sfeer te ontmoeten.

Onze business club is momenteel in oprichting en wij zullen u binnenkort verder informeren over de mogelijkheden en activiteiten.