SEIZOEN 2014 - 2015

Informatie over H.V. de Terriërs
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie

Afgelastingen (1)
Arbitrage / fluiten (1)
Bardienst (1)
Club tenue (1)
Contactpersonen (1)
Contributie (2)
Donateur (1)
Keepersuitrusting (1)
Lid worden van De Terriers? (1)
Naam Adres Woonplaats Tel.nummer (3)
Oefenwedstrijd of gebruik clubhuis plannen (1)
Omgangsvormen (1)
Opzeggen lidmaatschap (1)
Sponsoring (1)
Trimhockey (1)
Veiligheid (1)
Vrijwilligers (1)
Website / EMMA / LISA (8)

Welkom op de sponsorpagina van Hockey Vereniging De Terriers.

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om het voortbestaan en de ontwikkeling. Bij de Terriërs is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van onze hele vereniging.

Sportsponsoring is een zeer sympathiek instrument waarmee u de communicatie met uw doelgroepen kunt ondersteunen. Zo horen wij graag welke communicatiedoelen u wilt bereiken met uw sponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kiezen of - indien nodig - ontwikkelen. Hockeyvereniging de Terriërs beoogt dus een samenwerking met u en daarin mag u van ons tegenprestaties verwachten. De sponsorresultaten worden daarmee direct zichtbaar, niet alleen in de ontwikkeling van de vereniging, maar ook fysiek in de vorm van communicatie uitingen in en om de velden en het clubhuis.

Wat dacht u van teamsponsoring, bordsponsoring, sponsoring van de hockeydoelen voor de jongste jeugd, trainingsmaterialen, buitenmeubilair, kortom er zijn vele mogelijkheden die wij graag persoonlijk met u bespreken.

Met vriendelijke groet,

Cees Driehuis