SEIZOEN 2015 - 2016
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo
Mededelingen
EVENEMENTEN
23-5-2016
Hockeykampen.nl van 18 t/m 20 juli op Terriers

Deze zomer kan je weer meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zal leren door een uitdagend hockeyprogramma.

Daarnaast zal er een Tophockeyer langskomen om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau. Dit jaar staan de Hockeykampen.nlin het teken van de Olympische Spelen in Rio. Juich jij mee voor Oranje?

Preview van de zomerkampen!

Klik hier om de preview te zien van de kampen van aankomende zomer.

Belangrijke informatie over het kamp:

- Het kamp is van 18 t/m 20 juli 2016.

- Het kamp is voor alle jeugd van 6 t/m 9 en 10 t/m 13 jaar.

- De kampdagen duren van 9.00 tot 17.00 uur.

- Onder iedere 20 inschrijvingen verloten we een TK-stick ter waarde van 149 euro, geldt alleen voor de aanmeldingen tot 1 juni.

Hockeyspecials:

Deze zomervakantie organiseert Hockeykampen.nl ook twee Specials! Ga jij mee naar Barcelona of het Hockey& Beachkamp in Bloemendaal? Kijk op de website voor meer informatie over de hockeyspecials.

Kijk voor meer informatie op onze site www.hockeykampen.nl


ARBRITRAGE
14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissieBijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx


HOCKEY TECH. ZAKEN
20-6-2016
Teamindelingen 2016/2017 zijn bekend

De voorlopige indelingen van ALLE teams (EF-jeugd, ABCD, senioren en veteranen) zijn bekend. Je kunt ze vinden door in te loggen. De overzichten staan onder Club -> Documenten in de map Voorlopige Teamindelingen 2016/2017.

Kun je niet inloggen? Volg dan de instructies rechtsboven op de website.

Let op: Bij de C en D-jeugd zijn er stagespelers aangewezen. Deze spelers en speelsters worden verwacht op de trainingen van een selectieteam in hun categorie.

Zij kunnen in de extra trainingen in juni (zie bericht website) en in de voorbereiding op het seizoen een plek afdwingen in het betreffende team.

Bij vragen over de teamindelingen kunt u zich wenden tot de verantwoordelijke commissie. Op vrijdag 24 juni a.s. vanaf 19.30 uur worden deze vragen persoonlijk beantwoord in het clubhuis.Wij verzoeken u eventuele vragen vooraf per email te stellen.

Voor de jongens C categorie (en dan met name JC2 en JC3) nodigen wij ouders vrijdag a.s. vanaf 19.00 uur uit zodat wij extra toelichting kunnen geven op de gekozen indeling.

Sportieve groet,

 Cie HTZ (technischecommissie@hvdeterriers.nl)

 JeugdCie (jeugdcommissie@hvdeterriers.nl)

 Senioren/VeteranenCie (technischecommissie@hvdeterriers.nl)
19-6-2016
Schema extra trainingen selectieteams Juni

Bijgevoegd het schema voor de trainingen in juni van de nieuwe selectieteams voor het seizoen 2016/2017. Alle geselecteerden en stagespelers/speelsters worden op deze trainingen verwacht.
Op 1 juli publiceren wij het voorlopige trainingsschema vanaf augustus en de data waarop we weer starten met trainen.


Bijlage: Schema extra trainingen.pdf


ALGEMEEN
14-6-2016
Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience

Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience: Olympische hockeyfinales op het sportstrand van Den Haag. 

Het grootste sportevenement komt er deze zomer weer aan; de Olympische Spelen in Rio! Tijdens de Olympische Spelen, die plaatsvinden van 6 augustus t/m 21 augustus 2016, vindt The Olympic Experience plaats op het sportstrand van Den Haag.  

Twee onwijs gezellig Oranje hockeyfeesten

Op 18 en 19 augustus 2016 vinden de hockeyfinales in Rio de Janeiro plaats. Een fantastisch moment om op deze dagen van de hockeyfinales twee grote hockeyfeesten te organiseren op een hele vette locatie, namelijk het strand van Scheveningen. Een unieke Olympische beleving in Nederland waar Oranje supporters samen komen om de hockeyteams aan te moedigen op weg naar de gouden plak. Een ouderwets gezellig Oranje hockeyfeest waar je op het strand kan genieten van een spannende hockeywedstrijd en een heerlijk zomers avondzonnetje. Daarnaast kan je genieten van al het lekkere eten en drinken op het terrein, want €10,- aan consumptiemuntjes zitten al bij het kaartje in! De wedstrijd wordt live uitgezonden op grote schermen en de voorbeschouwing wordt gedaan door een oud-international. Na de wedstrijd zal het feest losbarsten en kunnen we genieten van een live optreden van niemand minder dan Nielson. Ook zullen de 538 Dj’s On Tour het dak eraf draaien! 

Het belooft een mooi feestje te worden, waarin we ongetwijfeld gaan kijken naar fantastische hockeyfinales. Dus kom samen met je teamgenoten, trommel je oud-teamgenoten op of neem je hockeyvrienden en -vriendinnen mee, want dit Oranje hockeyfeestje wil jij niet missen!

Exclusieve kaartjes

Bestel deze exclusieve kaartjes voor € 15,- pp (inclusief consumpties t.w.v. €10,-) via de ticketshop.

De kaartverkoop is gestart dus zorg dat je snel kaarten bemachtigd want er zijn beperkt aantal kaarten beschikbaar (op=op).

Ga voor meer informatie naar Facebook: Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience.

Thema           Oranje Hockeyfeest
Wanneer?      18 en 19 augustus 2016, 20:00 – 01:00 (start finale 22:00)
Waar?            Het sportstrand van Den Haag - Strandweg 4, Scheveningen
Wie?              Alle 18+ Oranje hockeyfans
Line-up         Nielson en 538 Dj’s On Tour
Tickets          Exclusief online verkrijgbaar €15,- per stuk (incl. consumpties t.w.v. €10,-)
Bijlage: Rabo hockeyfeesten A5.png


MATERIALENCOMMISSIE
28-6-2016
Inleveren keepersspullen door coaches op do. 7 juli

Beste coaches / aanvoerders van breedte teams in bezit van keeperstassen,

Opzaterdag 9 juli 2016 willen wij jullie de gelegenheid geven de keepersspullen (met tassen) in te leveren in het clubhuis van De Terriërs (mocht er toch een vaste keeper bij het team zijn gekomen, dan graag doorgeven dat deze donderdagavond 7 juli tussen 18:30 en 21:30 langs moet komen).

Er zal dan door ons gecontroleerd worden wat er stuk is en of er voor volgend seizoen nog nieuwe delen van de uitrusting aangeschaft moet worden. De door u betaalde borg zal indien er geen schade is gevonden aan u worden uitbetaald.

We verwachten de desbetreffende categorieën op de volgende tijdstippen:

D en E: 10:00 uur

A, B, C, D: 11:30 uur

Senioren en veteranen: 13:00 uur

Aangezien we voor iedere tas even de tijd willen nemen, kan het zijn dat je soms even moet wachten. Wij vragen jullie hiervoor wat begrip.

De uitleenregels die dit seizoen zijn ingegaan blijven onverminderd van kracht in 2014-2015. Hieronder nog even kort de regels:

Iedere vaste keeper of iedere coach van een team met tas in beheer tekent een overeenkomst, waarin duidelijk zal worden aangegeven hoe wij verwachten dat er moet worden omgegaan met de door De Terriërs ter beschikking gestelde keepersuitrusting. Tevens zal er bij uitgifte van de uitrusting een borg gevraagd gaan worden van € 50,- per uitrusting. Wij gaan er vanuit dat een ieder deze borg terug zal krijgen aan het eind van het lopende seizoen, tenzij er gebreken worden geconstateerd die alleen door slechte omgang met de uitrusting hebben kunnen ontstaan.

Graag tot 9 juli.

Met vriendelijke groet,
Daan Sep en YvonneKnijn
Materialencommissie HV De Terriërs
28-6-2016
Inleveren keepersspullen door (vaste) keepers op do. 7 juli

Beste (vaste) keepers in bezit van keeperstassen,

Op donderdag 7 juli 2016 willen wij jullie de gelegenheid geven de keepersspullen (met tassen) te laten controleren in het clubhuis van de Terriërs. Er zal dan door ons gekeken worden wat er stuk is en of er voor volgend seizoen nog nieuwe delen van de uitrusting aangeschaft moet worden. De betaalde borg zal niet worden uitbetaald aangezien de tas in jullie bezit blijft.

We verwachten jullie tussen 18:30 uur en 21:30 uur.

Aangezien we voor iedere tas even de tijd willen nemen, kan het zijn dat je soms even moet wachten. Wij vragen jullie hiervoor wat begrip.

De uitleenregels die dit seizoen zijn ingegaan blijven onverminderd van kracht in 2014-2015. Hieronder nog even kort de regels:

Iedere vaste keeper of iedere coach van een team met tas in beheer tekent een overeenkomst, waarin duidelijk zal worden aangegeven hoe wij verwachten dat er moet worden omgegaan met de door De Terriërs ter beschikking gestelde keepersuitrusting. Tevens zal er bij uitgifte van de uitrusting een borg gevraagd gaan worden van € 50,- per uitrusting. Wij gaan er vanuit dat een ieder deze borg terug zal krijgen aan het eind van het lopende seizoen, tenzij er gebreken worden geconstateerd die alleen door slechte omgang met de uitrusting hebben kunnen ontstaan.

Graag tot 7 juli.

Met vriendelijke groet,
Daan Sep en Yvonne Knijn

Materialencommissie HV De Terriërs