SEIZOEN 2013 - 2014

BESTUUR
13-8-2014
Wie wil het succes van Funkey voortzetten?

Al jaren is Funkey binnen onze club een begrip en een zeer groot succes. Mede door de inzet van de trainers en natuurlijk Ingrid Bosboom en Saskia Emke, staat Funkey op de zondagochtend als een huis. Hier kunnen wij als club zeer trots op zijn, menig club is hier jaloers op.

Funkey is voor kinderen van 4 tot 6 jaar een leuke manier om lekker te bewegen, op de club waar misschien hun oudere broertjes, zusjes en/of ouders ook al lid zijn en een mooie kans om deze jonge doelgroep kennis te laten maken met de hockeysport.

Ingrid Bosboom en Saskia Emke hebben aangeven dat zij vanaf dit seizoen (2014-2015) met Funkey gaan stoppen! Zij willen het "stokje” overdragen aan 2 nieuwe enthousiastelingen die kunnen zorgdragen dat Funkey dit seizoen weer gestart kan worden en succesvol blijft.

Natuurlijk is er veel meer over Funkey en de werkzaamheden te vertellen, maar neem gewoon even contact met ons op.

Voor meer informatie: Ingrid Bosboom (0651-576926) of Jeroen van Aken (0641-222114)

"Hockeyzaken"

ACTIVITEITEN COMMISSIE
Ibiza op kaplaarzen!

Wat we gaan doen houden we nog even geheim!

Maar hou de datum vast vrij:

Zaterdag 25 oktober

Tipje van de sluier:

Ibiza op kaplaarzen!

En... Nee,

Meer zeggen we nu nog niet,

Maar dit wil je niet missen....

Waar: Hockeyclub De Terriers.

Wie: Iedereen die de ABC-feesten ontgroeid is. Dus: leden, introducees en vooral ook oudersvan jeugdleden van De Terriërs.

JEUGD
Oefenwedstrijden en start competitie

Voor alle jeugdleden:
Op 30 augustus worden door alle jeugdteams oefenwedstrijden gespeeld.
De competitie begint weer op 6 september.

BAR
26-8-2014
Vacature gast- vrouw/heer clubhuis Hv. de Terriërs (betaalde functie)

Hockeyvereniging de Terriërs is per direct op zoek naar gast- vrouwen en/of heren voor de donderdag, vrijdag en zondag.

De functie
Gast- vrouw/heer voor het clubhuis van Hv. de Terriërs voor 3 dagen per maand (20-24 uur). Als gast- vrouw/heer ben je verantwoordelijk voor het openen en sluiten van het clubhuis op de bovengenoemde dagen. Op donderdag en vrijdag is het de taak van de gast- vrouw/heer de bar volledig zelfstandig de bar te openen, beheren en te sluiten. Op zondagen fungeer je als leidinggevende over de bar en zal je samen met de daarvoor aangewezen teams de bar beheren.

Bekijk de bijlage voor de hele vacature.

Bijlage: Vacaturegast-vrouwheerbarTerriers.pdf

ARBRITRAGE
14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissie

Bijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx

TRAININGEN
22-7-2014
Voorlopig trainingsschema 2014/2015

Bijgaand het voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen. Medio Augustus zal het definitieve schema worden gepubliceerd.

Sportieve groet,
Cie HTZ

Bijlage: Opzet tr-4.schema 1415 publicatie.xls

30-6-2014
Voor de agenda: Aanvang trainingen nieuw seizoen

De trainingen voor de diverse categorieën starten op de volgende data:

Selectieteams in overleg (bericht volgt via trainers/coaches)
ABCD jeugd in week 34 (vanaf maandag 18 augustus)
EF jeugd in week 35 (vanaf maandag 25 augustus)
Keepersschool in week 35 (dinsdag 26 augustus)
Senioren en Veteranen in week 35 (vanaf maandag 25 augustus)

Het voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen zal begin augustus worden gepubliceerd.

Vragen? Laat het weten via technischecommissie@hvdeterriers.nl

Fijne zomer!

Gr,
cie HTZ

HOCKEY TECH. ZAKEN
Keeperstraining 2014 -2015

Hierbij een nieuw aangepast keeperstrainingsschema. Kijk goed naar je trainingstijd!
Groeten, Femke Belder, Thimo Dekker, Job Wijker, Cleo Rump, Duncan Bataglia, Derk de Jager en Annique de Klerk (coördinatie, 06-10662317)
Keeperstraining 2014 -2015

16:30 - 17:30
Instuif ABC & DEF

17:30 - 18:30
Ilse Baars, Jaimy Versterre, Maartje de Vries, Floris Verhoef e.a, Jay Schoppink e.a., Puk Barnhoorn, Mike Aaij

18:30 - 19:30
Julia Gerritsen, Duncan Bataglia, Thimo Dekker, Derk de Jager, Céline Panis, Maurits van der Bent

19:30 - 20:30
Hugo v.d. Gugten, Cleo Rump, Floortje Blauw, Arjan Bakker, Annebauk de Boer, Femke Belder, Job Wijker, Doortje van Ingen

24-8-2014
Help Veterinnen B het seizoen door!

Het ziet er naar uit dat Veterinnen B te weinig speelsters heeft en zich moet terugtrekken uit de competitie! Dat laten wij toch niet gebeuren?
Welke Dames (jong of oud) of Veterinnen kunnen bij toerbeurt invallen bij dit geweldige gezellige en sportieve team? Laten wij samen tot een passende oplossing komen. Andere suggesties zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Neem even contact op met Roos Schoppink (Vet. B)

"Hockeyzaken"

ALGEMEEN
15-8-2014
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Bijgaand het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We zullen dit schema zoveel mogelijk proberen aan te houden. Mochten er nog mutaties plaatsvinden zullen we dit communiceren met de betreffende teams en trainers.

Sportieve groet,

Cie HTZ