SEIZOEN 2015 - 2016
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo
Mededelingen
BESTUUR
21-7-2016
Nieuwsbrief Kennel 2.0

Beste Terriërs,

 

Het hockeyseizoen 2015-2016 zit er op. We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen. Niet alleen op hockeyzaken zijn we succesvol geweest, ook bouwkundig en organisatorisch zijn de nodige zaken geregeld. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, en daar zullen we met ingang van het nieuwe seizoen ook mee starten. Het bestuur zal intensief met de diverse commissies gaan praten over een zo groot mogelijke verzelfstandiging, zodat het voor iedereen in de vereniging duidelijk wordt wie verantwoordelijk is voor wat, en bij wie je terecht kunt voor vragen of suggesties.

 

De selecties zijn achter de rug. We hebben als vereniging de landelijke media hiermee gehaald. Een groot artikel in de Volkskrant, en vervolgens een televisie uitzending van RTL, alles over de selectieprocedures bij de Terriërs. Heel leuk dat wij ons als vereniging hiermee op de kaart hebben gezet.

Natuurlijk is het een proces, waarin niet iedereen kan krijgen wat hij of zij wil, maar duidelijk is wel dat er op een heel integere manier mee wordt omgegaan. Als vereniging zijn wij van mening dat het spelplezier voor iedereen in de vereniging zo optimaal mogelijk moet zijn, en dat geldt voor zowel top, breedte als recreatie.

 

We gaan nu allemaal even genieten van een fijne vakantie, beginnen dan weer in Augustus met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, waarvan we hopen dat er nog meer sportieve uitdagingen in mogen zitten als het afgelopen jaar.

 

Namens het bestuur,

 

Wytze van der Meer

Voorzitter
JEUGD
1-7-2016
Jaarschema trainingen en wedstrijden jeugd

Bijgevoegd een weekoverzicht (tot aan de winterstop) van de trainingsweken en competitewedstrijden voor het seizoen '16/17.

Sportieve groet,
Cie HTZ


Bijlage: Jaarschema trainingen en wedstrijden jeugd 1617 publ_.pdf


ARBRITRAGE
14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissieBijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx


TRAININGEN
2-7-2016
Voorlopig trainingsschema 2016/2017

Bijgevoegd het voorlopige trainingsschema wat ingaat op maandag 29 augustus 2016 en dan drie weken van kracht is. Eind augustus / begin september publiceren wij vervolgens het definitieve schema wat vanaf maandag 19 september 2016 zal gelden. 

Sportieve groet,

Cie HTZ

Email voor vragen: technischecommissie@hvdeterriers.nl


Bijlage: Voorlopig trainingsschema 1617.pdf


1-7-2016
Start trainingen nieuwe seizoen

In augustus starten alle teams weer met trainen.

De selectieteams jeugd en senioren starten in overleg met begeleidingsstaf en ontvangen hierover bericht.

De breedteteams jeugd en senioren starten in de week van maandag 29 augustus 2016 met trainen.

De instuiftrainingen Meisjes C en Meisjes B starten in de week van maandag 19 september 2016.

De E en F spelende en trainingsleden starten in de week van maandag 29 augustus 2016 met trainen.

De Drijver Goalie Academy en de instuif keeperstraining E start op maandag 5 september 2016.

Het voorlopige trainingsschema is tevens zichtbaar op de website.

Sportieve groet,
Cie HTZHOCKEY TECH. ZAKEN
20-6-2016
Teamindelingen 2016/2017 zijn bekend

De voorlopige indelingen van ALLE teams (EF-jeugd, ABCD, senioren en veteranen) zijn bekend. Je kunt ze vinden door in te loggen. De overzichten staan onder Club -> Documenten in de map Voorlopige Teamindelingen 2016/2017.

Kun je niet inloggen? Volg dan de instructies rechtsboven op de website.

Let op: Bij de C en D-jeugd zijn er stagespelers aangewezen. Deze spelers en speelsters worden verwacht op de trainingen van een selectieteam in hun categorie.

Zij kunnen in de extra trainingen in juni (zie bericht website) en in de voorbereiding op het seizoen een plek afdwingen in het betreffende team.

Bij vragen over de teamindelingen kunt u zich wenden tot de verantwoordelijke commissie. Op vrijdag 24 juni a.s. vanaf 19.30 uur worden deze vragen persoonlijk beantwoord in het clubhuis.Wij verzoeken u eventuele vragen vooraf per email te stellen.

Voor de jongens C categorie (en dan met name JC2 en JC3) nodigen wij ouders vrijdag a.s. vanaf 19.00 uur uit zodat wij extra toelichting kunnen geven op de gekozen indeling.

Sportieve groet,

 Cie HTZ (technischecommissie@hvdeterriers.nl)

 JeugdCie (jeugdcommissie@hvdeterriers.nl)

 Senioren/VeteranenCie (technischecommissie@hvdeterriers.nl)
ALGEMEEN
4-7-2016
Dankwoord familie de Jager

Graag willen wij langs deze weg de Terriers bedanken voor de vele blijken van medeleven die getoond zijn na het overlijden van  Fré.

 

We willen graag de voorzitter bedanken voor zijn warme woorden tijdens de afscheidsplechtigheid.

Dank ook voor de bloemen die namens de Terriers gebracht waren en het grote aantal leden en oud leden dat bij de plechtigheid aanwezig was.

 

Dit alles was en is een grote steun voor ons.

 

Familie De Jager
14-6-2016
Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience

Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience: Olympische hockeyfinales op het sportstrand van Den Haag. 

Het grootste sportevenement komt er deze zomer weer aan; de Olympische Spelen in Rio! Tijdens de Olympische Spelen, die plaatsvinden van 6 augustus t/m 21 augustus 2016, vindt The Olympic Experience plaats op het sportstrand van Den Haag.  

Twee onwijs gezellig Oranje hockeyfeesten

Op 18 en 19 augustus 2016 vinden de hockeyfinales in Rio de Janeiro plaats. Een fantastisch moment om op deze dagen van de hockeyfinales twee grote hockeyfeesten te organiseren op een hele vette locatie, namelijk het strand van Scheveningen. Een unieke Olympische beleving in Nederland waar Oranje supporters samen komen om de hockeyteams aan te moedigen op weg naar de gouden plak. Een ouderwets gezellig Oranje hockeyfeest waar je op het strand kan genieten van een spannende hockeywedstrijd en een heerlijk zomers avondzonnetje. Daarnaast kan je genieten van al het lekkere eten en drinken op het terrein, want €10,- aan consumptiemuntjes zitten al bij het kaartje in! De wedstrijd wordt live uitgezonden op grote schermen en de voorbeschouwing wordt gedaan door een oud-international. Na de wedstrijd zal het feest losbarsten en kunnen we genieten van een live optreden van niemand minder dan Nielson. Ook zullen de 538 Dj’s On Tour het dak eraf draaien! 

Het belooft een mooi feestje te worden, waarin we ongetwijfeld gaan kijken naar fantastische hockeyfinales. Dus kom samen met je teamgenoten, trommel je oud-teamgenoten op of neem je hockeyvrienden en -vriendinnen mee, want dit Oranje hockeyfeestje wil jij niet missen!

Exclusieve kaartjes

Bestel deze exclusieve kaartjes voor € 15,- pp (inclusief consumpties t.w.v. €10,-) via de ticketshop.

De kaartverkoop is gestart dus zorg dat je snel kaarten bemachtigd want er zijn beperkt aantal kaarten beschikbaar (op=op).

Ga voor meer informatie naar Facebook: Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience.

Thema           Oranje Hockeyfeest
Wanneer?      18 en 19 augustus 2016, 20:00 – 01:00 (start finale 22:00)
Waar?            Het sportstrand van Den Haag - Strandweg 4, Scheveningen
Wie?              Alle 18+ Oranje hockeyfans
Line-up         Nielson en 538 Dj’s On Tour
Tickets          Exclusief online verkrijgbaar €15,- per stuk (incl. consumpties t.w.v. €10,-)
Bijlage: Rabo hockeyfeesten A5.png


MARKTPLAATS 2016
25-7-2016
Beleidskader van en voor de Terriërs

Beste Terriërs leden,

Het afgelopen seizoen hebben we het weer gezien langs de lijn, de grote betrokkenheid van alle leden en andere betrokkenen bij de club. Tientallen, misschien wel honderden leden, ouders, vrienden en bekenden waren bij de laatste wedstrijden op de club om ons Heren 1 bij te staan. Die betrokkenheid maakt onze club tot wie zij is. Dat willen we behouden voor de toekomst. Maar hoe doen we dat? Hoe zorgen we ervoor dat we voorbereid zijn op de toekomst, hoe richten we de club in en welke keuzes moeten we maken?

Om een start te maken met het krijgen van antwoorden op die vragen organiseerde ons bestuur ongeveer een jaar geleden een bijeenkomst waarin een grote groep leden werd gevraagd mee te denken over de toekomst. 'Wat vind je nu belangrijke issues?', 'Hoe zou de besturing van de vereniging eruit moeten zien’, 'Waar zouden we ons de komende jaren op moeten richten?' en ook 'Hoe zorgen we ervoor dat we ook de komende jaren genoeg vrijwilligers hebben om alle taken die er zijn in te vullen?'. Op basis van de inbreng van deze leden zijn er een aantal werkgroepen samengesteld. Een daarvan was de werkgroep 'Beleid en organisatie'. We hebben in deze groep, na goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering, vele avonden nagedacht over bijvoorbeeld missie en kernwaarden die nu en de komende jaren het beste bij de club passen. Op basis van onze bevindingen hebben we kaders voor het toekomstige beleid opgesteld. Die hebben we vervolgens getoetst bij de leden op de 'Marktplaats' in april van dit jaar. Deze inbreng was zeer waardevol en hebben we zoveel mogelijk verwerkt in onze ' Beleidskaders' en voorgelegd op de laatste ALV. Omdat we het van groot belang vinden dat het beleid van de Terriërs gedragen wordt door alle Terriërs, spraken we af dat we deze breed zouden delen. Het vormt immers de basis van waar we voor staan als club. Ook de uitkomsten van de Marktplaats beloofden we met iedereen te delen. Je vindt de documenten op onze website (https://team.lisa-is.nl/login). Daarna naar documenten >Marktplaats 2016. We stellen reacties op de stukken erg op prijs en ook vragen zijn uiteraard van harte welkom. We hebben hiervoor tot 29 augustus a.s. de tijd voor gereserveerd. Daarna gaan we snel verder met de uitwerking om tijdens de ALV van oktober de vervolgstappen te kunnen presenteren. Voor reacties kun je terecht bij een van onderstaande betrokken Terriërs en/ of mail naar: secretaris@hvdeterriers.nl

Met sportieve groet,

Willem Cramer

Michel Mol

Claudia Metz

Erik Groothuis