SEIZOEN 2013 - 2014

TRAININGEN
22-7-2014
Voorlopig trainingsschema 2014/2015

Bijgaand het voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen. Medio Augustus zal het definitieve schema worden gepubliceerd.

Sportieve groet,
Cie HTZ

Bijlage: Opzet tr-4.schema 1415 publicatie.xls

30-6-2014
Voor de agenda: Aanvang trainingen nieuw seizoen

De trainingen voor de diverse categorieën starten op de volgende data:

Selectieteams in overleg (bericht volgt via trainers/coaches)
ABCD jeugd in week 34 (vanaf maandag 18 augustus)
EF jeugd in week 35 (vanaf maandag 25 augustus)
Keepersschool in week 35 (dinsdag 26 augustus)
Senioren en Veteranen in week 35 (vanaf maandag 25 augustus)

Het voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen zal begin augustus worden gepubliceerd.

Vragen? Laat het weten via technischecommissie@hvdeterriers.nl

Fijne zomer!

Gr,
cie HTZ

HOCKEY TECH. ZAKEN
24-6-2014
Nieuwe trainer/coaches voor Dames 1 en Heren 1

Beste Leden,

Wij zijn verheugd en trots, dat wij voor het komende seizoen nieuwe trainer/coaches hebben gevonden voor Heren 1 en Dames 1.

De afgelopen weken is voor Dames 1, Jeroen Visser en als assistent Bart van der Meer, vol wederzijds enthousiasme begonnen. Enkele oefenwedstrijden en trainingen hebben al plaats gevonden.

Tevens hebben wij ook Bas van der Laken bereid gevonden om komend seizoen als trainer/coach met Heren 1 aan de slag te gaan. Enkele jaren geleden heeft Bas ook succesvol Heren 1 mogen trainen en coachen, dus het zijn geen onbekenden voor elkaar.

Wij zien het komend seizoen weer vol vertrouwen tegemoet.

Met sportieve groet,

Jeroen van Aken
Bestuurslid Hockeyzaken
HV De Terriërs

ALGEMEEN
22-6-2014
2e hands hockeykledingbeurs dinsdag 26 augustus

Aan het begin van het nieuwe hockeyseizoen willen we weer een 2hands hockeykledingbeurs organiseren. Er zijn een paar vrijwilligers gevonden die de organisatie hiervan op zich hebben genomen.

Noteer de volgende data ook alvast:

De kleding kan gebracht worden op maandag 25 augustus tussen 19:00 uur en 20:30 uur in het clubhuis.

De verkoop vindt daar ook plaats op dinsdag 26 augustus vanaf 17:30 uur tot 20:30 uur.

De volgende artikelen kunnen worden ingebracht voor verkoop:

* Terriërs shirt met zwarte zijkanten (met vermelding van de maat)
* Terriërs wind / regenjack (met vermelding van de maat)
* Terriërs truien / vesten (met vermelding van de maat)
* Zwarte hockeybroeken / -rokken (met vermelding van de maat)
* Scheenbeschermers
* Schoenen in goede staat (met vermelding van de maat)
* (Zaal)hockeystick (in goede staat)
* Sticktas
* Terriërs rugzak
* Trainingspakken Stag / Reece

Geen Terriërs sokken.

Er zijn nog enkele zwarte Terriërs vesten, in uiteen lopende maten (niet alle maten meer voorradig). Deze zullen voor € 15,00 verkocht worden.

De opbrengst van voor u verkochte kleding en de niet verkochte kleding moet dinsdag 26 augustus tussen 20:30 en 21:30 uur opgehaald worden in het clubhuis, mocht dit niet gebeuren dan gaat de gehele opbrengst naar de club. Van de opbrengst gaat 25% naar de Terriërs.

Graag tot de 25 en 26 augustus.

22-6-2014
Bitjes aanmeten op dinsdag 26 augustus

Beste Terriërs

Wij willen u mededelen dat in de agenda kan worden genoteerd dat op dinsdag 26 augustus onze clubtandarts Aletta De Goede-Udding de bitjes komt aanmeten.

De verwachting is dat de bitjes er zaterdag 6 september, als de eerste competitiewedstrijden beginnen, zullen zijn.

De diverse leeftijdsgroepen worden op de volgende tijden verwacht in het clubhuis.

17.30 uur : e en f jeugd
18.30 uur : d jeugd
19.00 uur : c jeugd
19.30 uur : b en a jeugd
20.00 uur : senioren /veteranen

Het aan laten meten van een gewoon bitje kost € 35,00 en een Bolweg bitje € 40,00.
Betalen á contant (bij voorkeur gepast) op dinsdag 26 augustus.