SEIZOEN 2015 - 2016
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo
Mededelingen
EVENEMENTEN
21-9-2016
Herfstkamp voor C en D jeugd op 19 t/m 21 oktober

Heren 1 organiseert deze herfstvakantie een leuk kamp. Drie dagen van 9.00 tot 17.00 uur. Meld je aan!

Bijlage: 14344305_1202139033197064_4970627075633575751_n(1).jpg


JEUGD
1-7-2016
Jaarschema trainingen en wedstrijden jeugd

Bijgevoegd een weekoverzicht (tot aan de winterstop) van de trainingsweken en competitewedstrijden voor het seizoen '16/17.

Sportieve groet,
Cie HTZ


Bijlage: Jaarschema trainingen en wedstrijden jeugd 1617 publ_.pdf


ARBRITRAGE
8-9-2016
Fluiten Senioren op Zaterdag

Op onderstaand dagen wiorden Senioren en Veteranen teams gevraagd om 2 à 3 wedstrijden van junioren te fluiten, dus max. 6 scheidsrechters te leveren:

10 September 2016: DVA
17 September 2016: HVB
24 September 2016: DJ1
1 Oktober 2016: DJ2
8 Oktober 2016: HVA
29 Oktober 2016: D2
5 November 2016: H3
12 November 2016: H2
19 November 2016: HJ1
26 November 2016: D3
4 Maart 2017: H4
11 Maart 2017: DJ3
18 Maart 2017: H4
25 Maart 2017: DVB
1 April 2017: H1
8 April 2017: HVB
6 Mei 2017: DJ1
13 Mei 2017: D2
20 Mei 2017: DJ2

Aanvoerders/regelaars graag 2 weken van tevoren namen doorgeven op scheidsrechters@hvdeterriers.nl , eerder doorgeven mag ook.
Veel plezier bij het fluiten, jullie inzet ook dit jaar wordt bijzonder gewaardeerd door de junioren en hun coaches.

De scheidsrechterscommissie
8-9-2016
Scheidsrechters Zondag

Alle scheidsrechters voor de Zondagen zijn ingepland t/m 2 Oktober. Kijk op de website of je moet fluiten, wacht niet tot je een E-mail van ons krijgt, die komt pas een week van tevoren en is slechts een extra service.

Ben je verhinderd: zoek zelf binnen (of buiten) je team een vervanger. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verschijnen van je vervanger.
Veel plezier met het fluiten.

De scheidsrechterscommissie
14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissieBijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx


TRAININGEN
9-9-2016
Trainingsschema seizoen 2016-2017

Per maandag 12 september 2016 gaat het definitieve trainingsschema in.

Alle trainingen zijn ingevoerd in LISA en behoudens een paar mogelijke wijzigingen staan de nieuwe dagen en tijden vast voor alle teams.

Log in om het trainingsschema te bekijken.

Sportieve groet,
Cie HTZHOCKEY TECH. ZAKEN
23-9-2016
Hockeyacademie NHN van start - herfstclinics 17,18 en 21 oktober

De Hockey Academie Noord-Holland-Noord gaat van start! Deze Hockey Academie is een samenwerkingsverband van alle verenigingen in de regio boven het Noordzee kanaal met als doel deze te ontwikkelen tot "Sterke Leervereniging” volgens de richtlijnen van de KNHB. 
.
Door het aanbieden van trainingen en clinics kunnen spelers, die een extra uitdaging zoeken, zich verder ontwikkelen. Er wordt getraind volgens de werkwijze van AZ, al twee jaar gekozen tot beste jeugdopleiding in de Nederlandse voetbalwereld.
.
Schrijf je nu in op de website (www.hockeyacademienhn.nl) voor één of meerdere herfstclinics door toptrainers! Uniek zijn de zaalclinics.

Sportieve groet,
Cie HTZALGEMEEN
20-9-2016
Start Grote Clubactie

Op 1 oktober gaat de grote clubactie van start! Uiteraard gaan we weer proberen een mooi bedrag binnen te halen. De F, E en D-Teams krijgen eind september hun verkoopboekjes. 
Van de teams die op 24 september thuis spelen kan de coach ze bij de wedstrijdtafel ophalen. De overige teams krijgen de verkoopboekjes in de week van 26 september tijdens de training.

Er zijn weer leuke prijzen te verdienen voor onze verkoopkanjers;
- De eerste prijs is een mooie STAG stick (gesponsord door HockeyShop Heiloo).
- De tweede prijs is een Hockeyshop kadobon ter waarde van 30 euro.
- De derde prijs is een HockeyShop kadobon ter waarde van 20 euro.

Het team wat de meeste loten weet te verkopen mag Bowlen bij Lucky Strike Bowling in Egmond (gesponsord door Hotel Zuiderduin) en daarna chique uit eten bij de McDonald’s!
Laten we er met zijn allen een groot succes van maken en een flink bedrag voor onze club binnenslepen!

De Grote Clubactie Commissie 

Corinne & Saskia14-9-2016
Sleuteladres gewijzigd van 17 sept. t/m 1 okt.

Tijdelijk sleuteladres : van 17 sept. t/m 1 okt.
 
 
Sleutels ophalen en inleveren bij:
Kees Stam
Vredenoord  124
06-53316130
 30-8-2016
Nieuwsbrief Kennel 2.0

Beste Terriërs

 

De schoolvakanties zijn weer voorbij, en dat zie je meteen op de hockeyvelden. Er wordt

alweer druk getraind om weer fit te zijn voor de competitie.

In de zomer is er hard gewerkt om het complex in top conditie te krijgen. Het hele

clubhuis is met de verfkwast weer bijgewerkt, er zijn vloertegels gelegd in het oude "bierhok”, de velden hebben een grondige onderhoudsbeurt gehad en de rest van het terrein is ,door onze eigen onderhoudsploeg van de vrijdag, weer gefatsoeneerd.

Het bestuur heeft de eerste bestuursvergadering voor het nieuwe seizoen alweer achter de rug, en vele ambities voor het komende jaar zijn vastgelegd.

Het balkon zal in de winterstop worden vergroot. Dat is later dan gepland, maar dit heeft met vergunningen te maken. Ook de keuken zal in de winterstop een complete metamorfose ondergaan. De vernieuwde bar heeft al bewezen een succes te zijn, zowel wat werkwijze als rendement. Toch bij deze nog een oproep voor gastheren/vrouwen voor de zaterdag. Meld u aan bij Myrthe van Ingen of bij het bestuur, wij zijn u zeer dankbaar.

Ook voor enkele commissies zijn we nog op zoek naar geïnteresseerden. Een heel belangrijke is de evenementen commissie, welke de activiteiten binnen de vereniging gaat coördineren en aansturen. Wie oh wie wil ons hierbij helpen. Met zoveel leden en betrokken ouders moet het toch mogelijk zijn hier een paar enthousiastelingen voor te vinden. Meldt u aan bij Gabrielle Slinger, de secretaris.

Zoals wij in de algemene vergadering hebben besloten zullen trainers, coaches en bestuursleden verzocht worden een VOG verklaring af te geven. Tot op dit moment heeft 70% van degene die dit moeten doen ook daadwerkelijk een verklaring aangevraagd en gekregen. Helaas moet dus nog 30% het doen. Ik verzoek u hierbij nadrukkelijk dit zo snel mogelijk te doen, het is uiteindelijk een besluit dat we met z'n allen hebben genomen, en het gaat over veiligheid, dus niet onbelangrijk. Nieuwe coaches en trainers krijgen binnenkort een oproep om hier aan te voldoen.Bent vergeten hoe het moet, vraag het dan aan Brenda Rumpt, coördinator VOG, of het bestuur. Aanvragen is kosteloos.

 

Namens het bestuur wens ik u allen veel hockeyplezier.

 

Wytze van der Meer

Voorzitter
VETERANEN/VETERINNEN
30-8-2016
Zin om te gaan hockeyen en 55+?

Het is gelukt, komend seizoen kan iedereen genieten van ons nieuwe Veteranen L team.

Let op!

Ben jij 55+ en zou je zelf ook wel (weer) willen hockeyen. Dan hebben wij nu goed nieuws!

Het is ons gelukt om een Veteranen L-elftal op te zetten, momenteel hebben wij 10 vaste spelers, aangevuld met ongeveer 8 trainingsleden. Dit is voor ons een mooie basis om weer een Veteranen team in te schrijven. Toch vinden wij het nodig om nog meer Veteranen L spelers aan ons te gaan binden.

Oproep:

Wij zijn op zoek naar heren van 55 jaar en ouder die zich bij dit gezellige en sportieve team willen aansluiten. Lekker competitie spelen in een gezellig team op zondag. Zowel getalenteerde als minder geoefende spelers zijn van harte welkom. Naast spelende leden is er natuurlijk ook plaats voor trainingsleden. Er wordt door verschillende groepen getraind op dinsdag- en zaterdagmorgen maar ook op donderdagavond is er plaats.
Wil je eerst eens een paar keer meetrainen om te kijken of het wat voor je is, geen probleem. Op de donderdagavond wordt er door de veteranen het hele jaar door getraind. Daarnaast traint er een groep op de zaterdagmorgen.

Dus twijfel niet langer en grijp die kans! Haal je stick uit de kast en mail naar één van onderstaande contactpersonen om je aan te melden of voor meer informatie:

Guus Sabel (guus@awsabel.nl ) voor Veteranen L
Matthijs Alink (mhjalink@xs4all.nl) voor Veteranen L

En wellicht sta je straks niet meer alleen langs de lijn, maar geniet je met je teamgenoten ook binnen de lijnen van de hockeysport.

Met vriendelijke groet,
Namens de Veteranen/Senioren Cie.
Jeroen van Aken

NIEUWSBRIEF
15-9-2016
Nieuwsbrief Kennel 2.0 Special

Beste Terriërs, ouders en vrienden,

We zijn alweer een aantal weken bezig met alles voor het nieuwe seizoen, en de toekomst, op orde te brengen.
Van de buitenkant ziet het er allemaal waarschijnlijk goed georganiseerd uit, en dat is ook wel zo, maar wat ontbreekt is de nodige hulp van de leden om bepaalde activiteiten op te starten, en functies daarin te vervullen.
Ik neem u mee door een aantal zaken, en verzoek u te bekijken waar u interesse in zou hebben, en ons dat als bestuur te laten weten ( secretaris@hvdeterriers.nl ), of benader een bestuurslid persoonlijk.

1) VOG
De algemene ledenvergadering heeft besloten dat alle trainers en coaches een VOG aanvraag moeten doen. Dit is voor de veiligheid en een goed gevoel binnen de vereniging. Helaas slagen wij er tot nu toe slechts in 60% van het bestand aan trainers en coaches dit te doen. Wij vragen nogmaals uw aandacht hiervoor, dit uiterlijk voor 1 november van dit jaar gedaan te hebben.

2)Bestuurslid communicatie
Het bestuur wil graag een bestuurslid communicatie aantrekken. De taken voor dit bestuurslid zullen zowel de interne als de externe communicatie zijn, de website en eventuele andere communicatieve activiteiten. Communicatie was al een punt dat naar voren kwam in de recentelijk gehouden marktplaats. Wij willen hier nu op korte termijn invulling aan geven.

3)Evenementen commissie
Er zijn vele evenementen binnen de Terriërs. Ik noem er een paar, zoals Sinterklaas, oliebollen toernooi, feesten, jeugd toernooien, etc, etc.
Het bestuur wil al deze activiteiten bundelen onder een commissie, zodat er een goede afstemming komt. Wij denken hier over drie / vier personen.

4) Seniorencommissie
Wij hebben alles goed geregeld bij de junioren, maar ook de senioren verdienen een commissie welke hun belangen behartigd binnen de vereniging.
Teamindeling, overgang van senioren naar veteranen, keepersmaterialen, allemaal zaken waar een commissie het aanspreekpunt moet zijn.
Dit kan Jisse niet in zijn eentje, daar moet hulp bij.

5)Trainers,hulpmoeders/vaders op de woensdag
Marcel de Graaf wordt geconfronteerd met een tekort aan trainers/begeleiders op de woensdagen tussen 16.00 en 17.00 uur.
Het gaat om een E carrousel, waarbij geen hogeschool hockeyopleiding vereist is, maar wel enthousiasme en de gave om kinderen goed te begeleiden.
Het gaat hier om onze jongste jeugd, uw kinderen misschien. Help ons, neem contact op met Marcel of Jisse, we hebben de hulp zo nodig.

Zo ziet u wat er allemaal nog te wensen en te doen staat. Doe mee, meldt u aan, en laten we met z'n allen de klus klaren. Ik hoop op veel reacties.

Met vriendelijke groet

Wytze van der Meer
Voorzitter Terriërs