SEIZOEN 2015 - 2016
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo
Mededelingen
JEUGD
4-11-2016
Jaarschema trainingen en wedstrijden jeugd

Bijgevoegd een weekoverzicht (tot aan de zomerstop) van de trainingsweken en competitie wedstrijden voor het seizoen '16/17.

Sportieve groet,
Cie HTZBijlage: Jaarschema trainingen en wedstrijden publ 11-16.pdf


ARBRITRAGE
8-9-2016
Fluiten Senioren op Zaterdag

Op onderstaand dagen worden Senioren en Veteranen teams gevraagd om 2 à 3 wedstrijden van junioren te fluiten, dus max. 6 scheidsrechters te leveren:

10 September 2016: DVA
17 September 2016: HVB
24 September 2016: DJ1
1 Oktober 2016: DJ2
8 Oktober 2016: HVA
29 Oktober 2016: D2
5 November 2016: H3
12 November 2016: H2
19 November 2016: HJ1
26 November 2016: D3
4 Maart 2017: D4
11 Maart 2017: DJ3
18 Maart 2017: H4
25 Maart 2017: DVB
1 April 2017: H1
8 April 2017: HVB
6 Mei 2017: DJ1
13 Mei 2017: D2
20 Mei 2017: DJ2

Aanvoerders/regelaars graag 2 weken van tevoren namen doorgeven op scheidsrechters@hvdeterriers.nl , eerder doorgeven mag ook.
Veel plezier bij het fluiten, jullie inzet ook dit jaar wordt bijzonder gewaardeerd door de junioren en hun coaches.

De scheidsrechterscommissie

 
14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissieBijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx


ALGEMEEN
5-12-2016
KNHB Nieuwsbrief: Samenvatting Algemene Vergadering gepubliceerd

VETERANEN/VETERINNEN
30-8-2016
Zin om te gaan hockeyen en 55+?

Het is gelukt, komend seizoen kan iedereen genieten van ons nieuwe Veteranen L team.

Let op!

Ben jij 55+ en zou je zelf ook wel (weer) willen hockeyen. Dan hebben wij nu goed nieuws!

Het is ons gelukt om een Veteranen L-elftal op te zetten, momenteel hebben wij 10 vaste spelers, aangevuld met ongeveer 8 trainingsleden. Dit is voor ons een mooie basis om weer een Veteranen team in te schrijven. Toch vinden wij het nodig om nog meer Veteranen L spelers aan ons te gaan binden.

Oproep:

Wij zijn op zoek naar heren van 55 jaar en ouder die zich bij dit gezellige en sportieve team willen aansluiten. Lekker competitie spelen in een gezellig team op zondag. Zowel getalenteerde als minder geoefende spelers zijn van harte welkom. Naast spelende leden is er natuurlijk ook plaats voor trainingsleden. Er wordt door verschillende groepen getraind op dinsdag- en zaterdagmorgen maar ook op donderdagavond is er plaats.
Wil je eerst eens een paar keer meetrainen om te kijken of het wat voor je is, geen probleem. Op de donderdagavond wordt er door de veteranen het hele jaar door getraind. Daarnaast traint er een groep op de zaterdagmorgen.

Dus twijfel niet langer en grijp die kans! Haal je stick uit de kast en mail naar één van onderstaande contactpersonen om je aan te melden of voor meer informatie:

Guus Sabel (guus@awsabel.nl ) voor Veteranen L
Matthijs Alink (mhjalink@xs4all.nl) voor Veteranen L

En wellicht sta je straks niet meer alleen langs de lijn, maar geniet je met je teamgenoten ook binnen de lijnen van de hockeysport.

Met vriendelijke groet,
Namens de Veteranen/Senioren Cie.
Jeroen van Aken

SPONSORING
21-11-2016
Sportwereld Heiloo - Hardloopinformatieavond woensdag 23 november a.s.


Wil je beginnen met hardlopen? Wil je betere tijden rennen? Voor zowel beginners als gevorderden organiseren we een gratis hardloopinformatieavond. Experts vertellen meer over afvallen met hardlopen, opbouwen met schema’s, blessures voorkomen, het nut van zooltjes en hardloopsokken, sportvoeding en meer.

Gratis aanmelden kan hier!

Gratis tips & trics
De avond start om 19.00 uur met een open inloop. Om 19.30 uur delen twee experts handige tips & trics. Hierna is er de gelegenheid de winkel rond te lopen en bij de diverse stands informatie te krijgen. Er zijn onder meer stands van Powerbar sportvoeding, Currex (zooltjes en meetsysteem), en Cep sportkousen.

Kortingen en cadeaus
Behalve advies geven we deze avond ook direct 15% korting op de aankoop van hardloopartikelen. Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker een cadeaubon die nog dezelfde avond kan worden ingezet (niet geldig in combinatie met lopende acties). Deze cadeaubon is inzetbaar voor de 15% korting.
Deze avond is het mogelijk om een hardloopmeting te laten doen. Vanwege de verwachte drukte geven wij ook de kans om een afspraak te maken om een hardloopmeting op een ander moment uit te voeren. Deze service bieden we gratis aan! Maak nu een afspraakZAALHOCKEY
5-12-2016
Zaalclinics Hockeyacademie NHN

Zaalliefhebbers opgelet. In de kerstvakantie organiseert de Hockeyacademie NHN weer clinics. Dit keer in de zaal!

Bijlage: NHN Zaalclinic.pdf


1-12-2016
Terriers Six a Side indoor op 30 december

Vrijdag avond 30 december
Waar: Enterij Limmen
Aanvang: 20:00; inschrijven 19:45
Kosten: 5 Euro
In principe voor: D1, D2, D3, H1, H2, H3, HVA, DIVA, JA1, MA1, JH1 en ex-Terriers.
Graag een geel en wit shirt mee

14-11-2016
Nieuwe speelregel Zaalhockey

Er is iets nieuws bij zaalhockey: de LANGE CORNER !
Vanaf nu gelden dezelfde regels voor een bal over de achterlijn als bij het veldhockey: als de bal door de verdediging onopzettelijk over de achterlijn gaat, wordt een lange corner genomen op de middellijn recht tegenover de plaats waar hij over de achterlijn ging. Daarna mag je niet direct de cirkel in, eerst 3 meter met de bal lopen of naar een andere speler die op 3 meter afstand stond.

Bij opzettelijk over de achterlijn spelen door de verdediging volgt natuurlijk gewoon een strafcorner. Werkt de aanvaller de bal over de achterlijn dan volgt een uitslag door de verdediging.

De scheidsrechterscommissie
28-10-2016
Trainingsschema zaalhockey Update

Trainingsschema zaalhockey bekend. (Update)

We zijn blij met de vele aanmeldingen voor de zaalhockey die we dit jaar hebben ontvangen. Ook dit jaar trainen we weer op verschillende locaties, in het onderstaande schema kan je zien wanneer en op welke locatie je training hebt.

Helaas zat in het eerder verspreide trainingsschema zaalhockey een fout in de aanduiding van de tijden waardoor misverstanden kunnen ontstaan over de aanvang en duur van de trainingen. Wij hebben hier een aanpassing op gedaan zodat dit duidelijker is.

Vriendelijk verzoek om het oude schema niet te gebruiken en in het nieuwe schema na te gaan of er een wijziging is opgetreden. Het nieuwe schema zit nu als bijlage bijgesloten.

Excuses als hierdoor voor teams onduidelijkheid is ontstaan.

We wensen jullie veel plezier met de trainingen en wedstrijden!

De zaalhockeycommissie

Alvast dank,

Groet,
René
namens de zaalhockeycommissieBijlage: Zaalhockey training schema 2.pdf


NIEUWSBRIEF
28-11-2016
Nieuwsbrief Kennel 2.0

Beste Terriërs,
 
De eerste helft van het veldseizoen zit er op. Een prachtige nazomer zorgde voor veel hockeyplezier. Helaas was de storm en de regen van het weekeinde van 20 november een spelbreker. Maar we gaan nu massaal de zaal in, dus daar zullen we voorlopig even geen last van hebben.
 
Inventarisatie brief aan leden en ouders.
Enige weken geleden hebben alle coaches van de junioren, en de aanvoerders van de senioren een formulier ontvangen, waarin de vereniging deels om informatie vraagt, en deels om de databank van de vereniging up to date te maken.
Hoewel men tot 2 december de formulieren kan inleveren, is de beantwoording tot nu toe erg matig.
Voor ons als bestuur is deze informatie essentieel, willen wij de vereniging doelmatig kunnen blijven besturen. Dus bij deze nogmaals de oproep, vul het formulier in, en lever het in.
 
Wedstrijdsecretaris voor de zaterdag.
Aan het einde van dit seizoen stopt Barbera Wagter met het Wedstrijdsecretariaat voor de zaterdag. Zij neemt de zondag over van Simon Metz.
Wij zijn op zoek naar geïnteresseerden voor de zaterdag. Heeft u interesse, neem dan contact op met iemand van het bestuur of met Barbera.
 
Wateroverlast veld 2 en 3
De afgelopen weken hebben we een aantal malen overlast gehad van water op beide velden. De oorzaak van de problemen wordt op dit moment met de nodige urgentie onderzocht door de gemeente en de vereniging/stichting. Voor de komende vervanging van de mat van veld 3 is een commissie in het leven geroepen om alle facetten in kaart te brengen. Dat wil zeggen, soort mat, verlichting, waterdoorlatendheid en nog veel meer. De bevindingen zullen middels een ALV met de leden worden gedeeld, alvorens er definitieve beslissingen worden genomen.
 
Verlenging sponsorovereenkomst.
Op 1 december wordt de bestaande sponsorovereenkomst met Sportwereld Heiloo verlengd voor een periode van 4 jaar. Wij zijn zeer blij met deze verlenging. Sportwereld Heiloo is een van onze hoofdsponsors.
 
Balkon en keuken
Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de realisatie van deze twee projecten. Het ligt in de bedoeling met de werkzaamheden te beginnen in januari. Zodra er meer concreet nieuws is zullen wij oproepen doen naar leden die kunnen en willen helpen. Samen kunnen we er weer net zo iets moois van maken als met de verbouwing van het clubhuis, nu alweer een jaar geleden.
 
Nieuwjaarsreceptie
Het bestuur nodigt alle leden en betrokken ouders en sponsoren uit voor de nieuwjaarsreceptie in het clubhuis op 7 januari tussen 16.00-19.00 uur.
 
Dit is waarschijnlijk de laatste nieuwsbrief voor dit jaar. Vandaar dat ik u allen, namens het bestuur, een heel fijne feestmaand toewens, en een goed en gezond begin van 2017. 
 
 
Tot ziens in de zaal en op de nieuwjaarsreceptie.
 
Wytze van der Meer