SEIZOEN 2014 - 2015

EVENEMENTEN
3-3-2015
Juli 2015 Hockeykamp op Terriers!

Hockeykampen.nlkomt naar de Terriërs!

Na de fantastische kampen in 2014 komt Hockeykampen.nlkomende zomer ook naar de Terriërs! Van 6 t/m 8 juli 2015 kan je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zal leren door een uitdagend hockeyprogramma. Daarnaast zal er een Tophockeyer langskomen om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau. Dus wil jij in de vakantie lekker blijven hockeyen en de nieuwste trucs en technieken leren? Meld je dan aan voor dit waanzinnige hockeykamp!

Vroegboekkorting tot 1 april!

De vroegboekkorting is verlengd tot aan 1 april. Dus weet je nu al dat je een onvergetelijke hockeyzomer wilt, schrijf je dan snel in en maak gebruik van de verlengde vroegboekkorting.

Belangrijke informatie over het kamp:

-Het kamp is van 6 t/m 8 juli 2015.

-Het kamp is voor alle jeugd van 6 t/m 9 en 10 t/m 13 jaar.

-De kampdagen duren van 9.00 tot 17.00 uur.

-Bij aanmelding voor 1 april €20,- vroegboekkorting.

-€10,- extra vriendjeskorting bij aanmelding 3 vriendjes/teamgenoten of meer.

Kijk voor meer informatie op onze site www.hockeykampen.nl

Bijlage: HockeykampenNL FLyer.pdf

JEUGD
10-12-2014
Weekschema wedstrijden en trainingen Jeugd

In bijgaand overzicht staat het weekschema voor de jeugd voor de periode tot en met de zomervakantie.

Groeten,
Cie HTZ

Bijlage: Jaarschema_101214.pdf

ARBRITRAGE
29-8-2014
Fluiten door Senioren en Veteranen op Zaterdag

Wederom willen wij de Senioren en Veteranen vragen om op 1 of 2 Zaterdagen dit seizoen een aantal (ca. 6) scheidsrechters te leveren, om de wedstrijden van de oudere junioren te fluiten. Dit doen we al een aantal jaren, en wordt door spelers, ouders en bestuur bijzonder op prijs gesteld. We geven het schema nu al voor het hele jaar, zodat jullie de data vast in uw agenda kunt zetten.
Voor de eerste helft van het seizoen is rekening gehouden met jullie uit- en thuiswedstrijden, voor de 2e helft kan dat helaas niet omdat de KNHB dan een herindeling toepast.
Wij wensen jullie veel fluitplezier!

Let op Wijziging: 30 Mei wordt gefloten door DJ2 i.p.v. HVA

De scheidsrechterscommissie

Bijlage: print Senioren op Zaterdag.docx

14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissie

Bijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx

ALGEMEEN
2-3-2015
FUNKEY: Laat uw kind kennis maken met sport!

Samenspel, coördinatie, balcontact en beweging d.m.v. spelletjes en leuke
oefeningen voor kinderen van 4 tot 6 jaar.
Funkey is leuk.

Fun is de Key!

De kids (en ouders natuurlijk) zijn welkom op

29 maart 2015 van 10:00 tot 11:00 uur.

Wij starten met een inlooptraining, om funkey te
proberen en als kennismaking met hockey
op de velden van HV de Terriërs.

De reguliere Funkey-ronde duurt 10 weken
(incl. de inlooptraining), en is
elke zondag van 10:00 tot 11:00 uur.

Voor meer informatie
mail naar: funkey@hvdeterriers.nl
of kijk op: www.hvdeterriers.nl

Bijlage: A3 Poster Funkey voorjaar 2015.pdf

19-2-2015
€ 1.000 PER NIEUWE VOLVO VIA VOLVO TON VAN KUYK !

WEET U HET NOG:
WE KRIJGEN ALS CLUB € 1.000 PER NIEUWE VOLVO
VIA VOLVO TON VAN KUYK !

Best clublid,

Hoewel de keuze voor een auto natuurlijk helemaal uw eigen zaak is, wil ik toch nog een keer een lans breken voor de Clubbonusactie van Volvo. Het clublid (of de ouders van een jeugdlid!) die een nieuwe Volvo koopt of least via onze eigen Volvo clubdealer Ton van Kuyk beloont daarmee onze club met liefst € 1.000 netto in de clubkas. Die bonus komt van de importeur Volvo Cars Nederland B.V. en gaat dus niet ten koste van uw inruil of onderhandeling bij de dealer!

Deze actie is verlengd voor 2015 en loopt exclusief bij onze clubdealer Volvo Ton van Kuyk. Want hij heeft al jaren een herkenbare band met onze club. Onnodig te zeggen dat we als club erg gebaat zijn bij het welslagen van deze actie.

Het werkt heel simpel. Wanneer u een nieuwe Volvo koopt of least via Volvo Ton van Kuyk geeft u aan dat u clublid bent of ouder bent van een jeugdlid. Serge Verhulp van Volvo Ton van Kuyk zal dan het clubbonus formulier invullen. U hoeft slechts een bewijs van lidmaatschap te overleggen middels een afschrijving van de contributie.

We hopen samen dat dit voor 2015 een goede bijdrage kan leveren voor de ontwikkeling van het ons nieuwe club gebouw. Aan u slechts de vraag uw lidmaatschap kenbaar te maken bij Volvo Ton van Kuyk

Met vriendelijke groeten,
Roemer Boogaard, voorzitter
Cees Driehuis, sponsorcommissie

Bijlage: Volvo bonus brief 2015.pdf

15-8-2014
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Bijgaand het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We zullen dit schema zoveel mogelijk proberen aan te houden. Mochten er nog mutaties plaatsvinden zullen we dit communiceren met de betreffende teams en trainers.

Sportieve groet,

Cie HTZ