SEIZOEN 2014 - 2015

BESTUUR
18-10-2014
Algemene Leden Vergadering

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Deze zal plaatsvinden op dinsdag 28 oktober 2014 om 20.00 uur in ons clubhuis (inloop vanaf 19:30 uur de koffie staat klaar). U bent van harte welkom. Ik nodig u van harte uit deel te nemen. Alle belangrijke besluiten van een vereniging worden op de Algemene Leden Vergadering genomen. Dus als u mee wilt praten en/of beslissen, dan is dat 'the place to be' op 28 oktober.

Met sportieve groet,

Roemer Boogaard

ACTIVITEITEN COMMISSIE
13-10-2014
Ibiza White Party op 25 oktober

Picture this: het gevoel van zand tussen je tenen, de warmte van de zon op je blote huid, het ruisen van dezee, het opzwepende ritme van de muziek van DJ Servan en een allesomvattend gevoel van vrijheid, liefde en vriendschap….

Zie je het voor je? Mooi.

Haal dan iets wits uit de kast en haal hem snel: jouw exclusieve toegangsbewijs tot Party Paradise
Zaterdag 25 oktober,
Waar: Hockeyclub De Terriërs
Prijs: 25 euro per persoon.

Wat krijg ik daarvoor?
Niet zomaar een hockeyfeestje, maar een compleet verzorgde avond met hapjes en drankjes. Eén keer betalen en de portemonnee kan thuis blijven.
Wie: Leden, introducees en vooral ook ouders van leden van De Terriërs. Kortom: Iedereen die op ABC-feesten -Wat doet die hier nog?- Meewarig zou worden nagestaard. Kaartverkoop: Aan de deur bij Familie Driehuis, Kennemerstraatweg 81, Familie Jansen, Pijlemeeth 2, Op zaterdagen bij wedstrijdleiding in clubhuis, Op zondagen bij thuisteam van Dames 1.
Wees er snel bij want op=op.
Kleding voorschrift: WIT.

Bijlage: Poster Ibiza White.pdf

ARBRITRAGE
29-8-2014
Fluiten door Senioren en Veteranen op Zaterdag

Wederom willen wij de Senioren en Veteranen vragen om op 1 of 2 Zaterdagen dit seizoen een aantal (ca. 6) scheidsrechters te leveren, om de wedstrijden van de oudere junioren te fluiten. Dit doen we al een aantal jaren, en wordt door spelers, ouders en bestuur bijzonder op prijs gesteld. We geven het schema nu al voor het hele jaar, zodat jullie de data vast in uw agenda kunt zetten.
Voor de eerste helft van het seizoen is rekening gehouden met jullie uit- en thuiswedstrijden, voor de 2e helft kan dat helaas niet omdat de KNHB dan een herindeling toepast.
Wij wensen jullie veel fluitplezier!

Let op Wijziging: 30 Mei wordt gefloten door DJ2 i.p.v. HVA

De scheidsrechterscommissie

Bijlage: print Senioren op Zaterdag.docx

14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissie

Bijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx

ALGEMEEN
9-10-2014
Jeugd HV de Terriers scoort met SMARTGOALS

Ze zijn dé innovatie in de sportwereld: smartgoals. En de jeugd van De Terriërs in Heiloo mag als eerste in Noord-Holland met deze nieuwe trainingsfaciliteit kennismaken. Donderdag 9 oktober vanaf 17.30 worden de goals met een demonstratie aan het publiek gepresenteerd. Daarna zullen de smartgoals officieel ter bevordering van de talentontwikkeling worden ingezet.

Bij de Terriërs zijn ze er met recht trots op dat ze tot de eerste vijf clubs in Nederland behoren die met de smartgoals gaan werken. Met dank aan een sponsor die deze trainings-noviteit ontdekte. Smartgoals zijn, het woord zegt het al, slimme doeltjes. Ze zijn er niet alleen op gericht om het scoringsniveau van de jeugd te verbeteren, maar bevorderen ook de coördinatie, communicatie en de techniek. Op de site www.smartgoals.nl vertelt Ajax-trainer Frank de Boer over zijn ervaringen met de smartgoals. Volgens hem kan met name het ruimtelijk inzicht van spelers, hoewel grotendeels aangeboren, met innovatieve methoden als de smartgoals wel degelijk getraind worden.

8-9-2014
De Grote Clubactie 2014 - Win een Radio 538 DJ's on tour feest

DE GROTE CLUBACTIE GAAT ONLINE!
Op 13 september gaat de grote clubactie van start! Uiteraard gaan we weer
proberen een mooi bedrag binnen te halen. We willen het geld besteden aan
nieuwe trainingsmaterialen waar iedereen veel plezier van zal hebben. Dit jaar
gaan we echter niet meer met boekjes langs de deur want we gaan de loten
online verkopen. We hoeven dus niet meer door weer en wind over straat. En
we kunnen alle vrienden, bekenden en familie lekker makkelijk van achter de
computer onze loten verkopen.

DE C DOET NU OOK MEE.
Naast de D en de E teams mogen dit jaar ook de C teams loten verkopen.
Extra teams betekent extra veel verkochte loten. En dat is natuurlijk alleen
maar goed voor de club! Net als vorige jaar worden er voor degene die de
meeste loten verkoopt (De Kanjer) en het team dat samen de meeste loten
verkoopt (De Kanjers) weer leuke prijzen beschikbaar gesteld.

WIN EEN RADIO 538 DJ’S ON TOUR FEEST (t.w.v. 10.000 EURO).
Nieuw: het SUPERLOT. Met de verkoop van dit lot verdien je gelijk 120 euro voor de club!
Katsjenggg!!!
Dit lot geeft 50 x kans op de hoofdprijs en daarnaast maak je als club kans op een fantastisch Radio 538 DJ’s on Tour feest t.w.v. 10.000 euro.
Dat zou toch wel ehh… SUPER zijn!

Alle verkopers ontvangen 11 september een mail met tekst en uitleg
zodat zaterdag de 13e september de verkoop kan beginnen.

Bijlage: Naamloos.pdf

15-8-2014
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Bijgaand het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We zullen dit schema zoveel mogelijk proberen aan te houden. Mochten er nog mutaties plaatsvinden zullen we dit communiceren met de betreffende teams en trainers.

Sportieve groet,

Cie HTZ