SEIZOEN 2013 - 2014
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo
Mededelingen
BESTUUR
13-8-2014
Wie wil het succes van Funkey voortzetten?


Al jaren is Funkey binnen onze club een begrip en een zeer groot succes. Mede door de inzet van de trainers en natuurlijk Ingrid Bosboom en Saskia Emke, staat Funkey op de zondagochtend als een huis. Hier kunnen wij als club zeer trots op zijn, menig club is hier jaloers op. 


Funkey is voor kinderen van 4 tot 6 jaar een leuke manier om lekker te bewegen, op de club waar misschien hun oudere broertjes, zusjes en/of ouders ook al lid zijn en een mooie kans om deze jonge doelgroep kennis te laten maken met de hockeysport.


Ingrid Bosboom en Saskia Emke hebben aangeven dat zij vanaf dit seizoen (2014-2015) met Funkey gaan stoppen! Zij willen het "stokje” overdragen aan 2 nieuwe enthousiastelingen die kunnen zorgdragen dat Funkey dit seizoen weer gestart kan worden en succesvol blijft. 


Natuurlijk is er veel meer over Funkey en de werkzaamheden te vertellen, maar neem gewoon even contact met ons op.


Voor meer informatie: Ingrid Bosboom (0651-576926) of Jeroen van Aken (0641-222114)


"Hockeyzaken"
ACTIVITEITEN COMMISSIE
25-8-2014
Ibiza op kaplaarzen!

Wat we gaan doen houden we nog even geheim!

Maar hou de datum vast vrij:

Zaterdag 25 oktober

Tipje van de sluier:

Ibiza op kaplaarzen!

En... Nee,

Meer zeggen we nu nog niet,

Maar dit wil je niet missen....

Waar: Hockeyclub De Terriers.

Wie: Iedereen die de ABC-feesten ontgroeid is. Dus: leden, introducees en vooral ook oudersvan jeugdleden van De Terriërs.
JEUGD
25-8-2014
Oefenwedstrijden en start competitie

Voor alle jeugdleden:
Op 30 augustus worden door alle jeugdteams oefenwedstrijden gespeeld.
De competitie begint weer op 6 september.BAR
26-8-2014
Vacature gast- vrouw/heer clubhuis Hv. de Terriërs (betaalde functie)

Hockeyvereniging de Terriërs is per direct op zoek naar gast- vrouwen en/of heren voor de donderdag, vrijdag en zondag. 

De functie
Gast- vrouw/heer voor het clubhuis van Hv. de Terriërs voor 3 dagen per maand (20-24 uur). Als gast- vrouw/heer ben je verantwoordelijk voor het openen en sluiten van het clubhuis op de bovengenoemde dagen. Op donderdag en vrijdag is het de taak van de gast- vrouw/heer de bar volledig zelfstandig de bar te openen, beheren en te sluiten. Op zondagen fungeer je als leidinggevende over de bar en zal je samen met de daarvoor aangewezen teams de bar beheren.  

Bekijk de bijlage voor de hele vacature.Bijlage: Vacaturegast-vrouwheerbarTerriers.pdf


ARBRITRAGE
29-8-2014
Fluiten door Senioren en Veteranen op Zaterdag

Wederom willen wij de Senioren en Veteranen vragen om op 1 of 2 Zaterdagen dit seizoen een aantal (ca. 6) scheidsrechters te leveren, om de wedstrijden van de oudere junioren te fluiten. Dit doen we al een aantal jaren, en wordt door spelers, ouders en bestuur bijzonder op prijs gesteld. We geven het schema nu al voor het hele jaar, zodat jullie de data vast in uw agenda kunt zetten.
Voor de eerste helft van het seizoen is rekening gehouden met jullie uit- en thuiswedstrijden, voor de 2e helft kan dat helaas niet omdat de KNHB dan een herindeling toepast.
Wij wensen jullie veel fluitplezier!

De scheidsrechterscommissieBijlage: print Senioren op Zaterdag.docx


14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissieBijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx


HOCKEY TECH. ZAKEN
1-9-2014
Sabbatical Veterinnen B

Beste Allemaal, 

Ondanks de hartverwarmende reacties op de noodoproep heeft Veterinnen B helaas moeten besluiten om dit jaar geen competitie op zondag te spelen. De vaste kern is nu te klein om het team draaiende te kunnen houden. 

Maar we zien het als een sabbatical, een pauze, een kans om de Diva's in de hoofdklasse te supporteren (of sommige wellicht als een zwangerschapsverlof..) Volgend seizoen willen we weer terugkeren! Dus iedereen aspiraties heeft om volgend seizoen Beterin te worden, mag zich bij ons melden! We blijven trainen op de donderdag avond en zaterdag ochtend, dus daar zijn onze hockey kwaliteiten nog steeds te bewonderen.

Iedereen die zich had aangemeld als invalster, hartelijk dank! We onthouden jullie aanbod en hopen dat je volgend jaar wel de gelegenheid krijgt om met ons mee te spelen!

Groetjes van de Beterinnen25-8-2014
Keeperstraining 2014 -2015

Hierbij een nieuw aangepast keeperstrainingsschema. Kijk goed naar je trainingstijd!
Groeten, Femke Belder, Thimo Dekker, Job Wijker, Cleo Rump, Duncan Bataglia, Derk de Jager en Annique de Klerk (coördinatie, 06-10662317)
Keeperstraining 2014 -2015

16:30 - 17:30
Instuif ABC & DEF

17:30 - 18:30
Ilse Baars, Jaimy Versterre, Maartje de Vries, Floris Verhoef e.a, Jay Schoppink e.a., Puk Barnhoorn, Mike Aaij

18:30 - 19:30
Julia Gerritsen, Duncan Bataglia, Thimo Dekker, Derk de Jager, Céline Panis, Maurits van der Bent

19:30 - 20:30
Hugo v.d. Gugten, Cleo Rump, Floortje Blauw, Arjan Bakker, Annebauk de Boer, Femke Belder, Job Wijker, Doortje van Ingen24-8-2014
Help Veterinnen B het seizoen door!

Het ziet er naar uit dat Veterinnen B te weinig speelsters heeft en zich moet terugtrekken uit de competitie! Dat laten wij toch niet gebeuren? 
Welke Dames (jong of oud) of Veterinnen kunnen bij toerbeurt invallen bij dit geweldige gezellige en sportieve team? Laten wij samen tot een passende oplossing komen. Andere suggesties zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Neem even contact op met Roos Schoppink (Vet. B)

"Hockeyzaken"ALGEMEEN
15-8-2014
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Bijgaand het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We zullen dit schema zoveel mogelijk proberen aan te houden. Mochten er nog mutaties plaatsvinden zullen we dit communiceren met de betreffende teams en trainers.

 

Sportieve groet,

Cie HTZBijlage: Trainingsschema_19081024.xls