SEIZOEN 2014 - 2015
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo
Mededelingen
ABCD JEUGD
16-5-2015
2015/2016 Drijver Goalie Academy op Terriers

Met ingang van seizoen 2015-2016 start op HV De Terriërs de Drijver Goalie Academy in samenwerking met Martijn Drijver, professioneel keeperstrainer. 


Hij leidt al ruim 25 jaar keepers in binnen- en buitenland op, van jeugdkeepers tot goalies van internationaal niveau. Niet voor niets wordt hij wel de Goalie Guru genoemd.


Alle jeugdkeepers van Terriërs krijgen 1x per week training volgens het Drijver Goalie System, een eigen opleidingsfilosofie die Martijn in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld. 


Het Drijver Goalie System vormt de basis van al zijn trainingen, ook bij de Drijver Goalie Academy. 

Dit systeem werkt voor elke keeper, ongeacht de leeftijd, het niveau of de stijl van keepen.


"Het trainen van enthousiaste jeugdkeepers, dat blijft het leukst", aldus de Goalie Guru, "daarom starten we met de Drijver Goalie Academy op Terriërs, voor goalies die een echte uitdaging willen!" 


Alle trainingen staan onder leiding van Martijn. Hierbij wordt hij geassisteerd door een team van gedreven keeperstrainers. Alle door Martijn opgeleide trainers werken volgens het Drijver Goalie System, een opleidingsfilosofie die Martijn in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld. 


Op HV De Terriërs staat de wekelijkse training onder leiding van Dennis van de Pol, trainer van o.a. Nederlands A en B en Jong Oranje. Ook Dennis is opgeleid door Martijn en is een enorme inspirerende en energieke trainer. Martijn zal een keer per maand aanwezig zijn.

Voor de goalies belooft het een spannend seizoen te worden met trainingen waarbij ze duizenden ballen per seizoen op hun afkrijgen, dynamische oefeningen doen en opbouwende aanwijzingen krijgen van Dennis, Martijn en het team van enthousiaste en energieke trainers. De goalies zullen merken dat ze in wedstrijden verschil gaan ervaren en dat ze wedstrijden voor hun team kunnen gaan winnen. Hierdoor krijgen de keepers nog meer plezier en vertrouwen, zowel in de wedstrijden als in de trainingen!

JEUGD
3-7-2015
Weekschema wedstrijden en trainingen Jeugd

In bijgevoegd schema is het weekschema voor de periode augustus - december 2015 opgenomen. Let op: voor alle jeugdteams zullen meerdere oefenwedstrijden gepland worden voorafgaand aan de competitiestart in september.

Sportieve groet,
Cie HTZ


Bijlage: Jaarschema trainingen en wedstrijden jeugd publ_ 06-15.pdf


ARBRITRAGE
14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissieBijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx


TRAININGEN
9-7-2015
Voorlopig trainingsschema 2015/2016

Bijgevoegd het eerste voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen. Hierin opgenomen de trainingen voor de jongste jeugd (Miniplan), de senioren- en alle selectieteams. De indeling van de overige teams wordt in de loop van augustus bekend. In de week van 17 augustus zal een update van het schema worden gepubliceerd.

Groet,
Cie HTZ


Bijlage: Voorlopig_schema_1516_publicatie_Juli15.pdf


30-6-2015
Voor de agenda: Aanvang trainingen nieuw seizoen

De trainingen voor de diverse categorieën starten op de volgende data:

Selectieteams jeugd in week 33 (vanaf maandag 10 augustus)
ABCD jeugd in week 35 (vanaf maandag 24 augustus)
EF jeugd in week 35 (vanaf maandag 24 augustus)
Instuif keepers E jeugd in week 36 (vanaf 31 augustus)
Senioren en Veteranen in week 35 (vanaf maandag 24 augustus)
Keepersschool (Drijver Goalie Academy) in week 38 (maandag 14 september)

Het eerste voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen zal begin juli worden gepubliceerd.

Vragen? Laat het weten via technischecommissie@hvdeterriers.nl

Fijne zomer!

Gr,
cie HTZHOCKEY TECH. ZAKEN
15-6-2015
Teamindelingen 2015/2016 bekend


De voorlopige indelingen van ALLE teams (EF-jeugd, ABCD, senioren en veteranen) zijn bekend. Je kunt ze vinden door in te loggen. De overzichten staan onder documenten in de map Teamindelingen 2015/2016. 
Kun je niet inloggen? Volg dan de instructies rechtsboven op de website.

Let op: Bij de B, C en D-jeugd zijn er stagespelers aangewezen. Deze spelers en speelsters worden verwacht op de trainingen van een selectieteam in hun categorie. 

Zij kunnen in de extra trainingen in juni en in de voorbereiding op het seizoen een plek afdwingen in het betreffende team.

Bij vragen over de teamindelingen kunt u zich wenden tot de verantwoordelijke commissie. Op woensdag 24 juni a.s. vanaf 20.00 uur worden deze 
vragen persoonlijk beantwoord in het clubhuis. 
Wij verzoeken u eventuele vragen vooraf per email te stellen.

Sportieve groet,

Cie HTZ (technischecommissie@hvdeterriers.nl)

JeugdCie (jeugdcommissie@hvdeterriers.nl)

Senioren/VeteranenCie25-5-2015
Hockey 3-daagse bij de Terriers : 5-7 augustus

Wil jij ook lekker hockeyen in de zomervakantie?

Kom dan naar de Hockey 3 Daagse van 5 t/m 7 augustus

Voor alle hockeyers van 6 t/m 12 jaar, 3 dagen van 10-16 uur.

Kosten 95,00 Euro, aanmelden bij info@z-eventz.nl
ALGEMEEN
19-2-2015
€ 1.000 PER NIEUWE VOLVO VIA VOLVO TON VAN KUYK !

WEET U HET NOG:
WE KRIJGEN ALS CLUB € 1.000 PER NIEUWE VOLVO
VIA VOLVO TON VAN KUYK !


Best clublid,

Hoewel de keuze voor een auto natuurlijk helemaal uw eigen zaak is, wil ik toch nog een keer een lans breken voor de Clubbonusactie van Volvo. Het clublid (of de ouders van een jeugdlid!) die een nieuwe Volvo koopt of least via onze eigen Volvo clubdealer Ton van Kuyk beloont daarmee onze club met liefst € 1.000 netto in de clubkas. Die bonus komt van de importeur Volvo Cars Nederland B.V. en gaat dus niet ten koste van uw inruil of onderhandeling bij de dealer!

Deze actie is verlengd voor 2015 en loopt exclusief bij onze clubdealer Volvo Ton van Kuyk. Want hij heeft al jaren een herkenbare band met onze club. Onnodig te zeggen dat we als club erg gebaat zijn bij het welslagen van deze actie.

Het werkt heel simpel. Wanneer u een nieuwe Volvo koopt of least via Volvo Ton van Kuyk geeft u aan dat u clublid bent of ouder bent van een jeugdlid. Serge Verhulp van Volvo Ton van Kuyk zal dan het clubbonus formulier invullen. U hoeft slechts een bewijs van lidmaatschap te overleggen middels een afschrijving van de contributie.

We hopen samen dat dit voor 2015 een goede bijdrage kan leveren voor de ontwikkeling van het ons nieuwe club gebouw. Aan u slechts de vraag uw lidmaatschap kenbaar te maken bij Volvo Ton van Kuyk

Met vriendelijke groeten,
Roemer Boogaard, voorzitter
Cees Driehuis, sponsorcommissie
Bijlage: Volvo bonus brief 2015.pdf


SPELREGELS
22-7-2015
Wel zo slim: bitje in

Met ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De regel wordt per 1 augustus 2015 van kracht.

Spelers kunnen uitsluitend om medische redenen ontheffing aanvragen bij de KNHB. Zij dienen op verzoek van de scheidsrechters de schriftelijke ontheffing van de KNHB te tonen. Meer informatie over deze dispensatieregeling vind je hier.

Bron: KNHB-website


22-7-2015
Nieuwe spelregels per 1 augustus 2015

Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.

1.    Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.

Spelers kunnen uitsluitend om medische redenen ontheffing aanvragen bij de KNHB. Zij dienen op verzoek van de scheidsrechters de schriftelijke ontheffing van de KNHB te tonen. Meer informatie over deze dispensatieregeling vind jehier.

2.    De huidige lange corner wordt vervangen door een spelhervatting voor de aanvallende partij op de 23-meterlijn, recht tegenover de plek waar de bal over de achterlijn is gegaan. De spelhervatting vindt plaats binnen het 23-metergebied, waardoor de bepalingen voor de aanvallende vrije slag voor overtredingen binnen het 23-metergebied van toepassing zijn.

3.    Een aanvallende vrije slag binnen vijf meter van de cirkelrand wordt genomen op de plek van overtreding. De bal wordt niet meer  teruggelegd tot een plek vijf meter buiten de cirkel. De spelhervatting vindt plaats binnen het 23-metergebied waardoor de bepalingen voor de aanvallende vrije slag voor overtredingen binnen het 23-metergebied van toepassing zijn.

4.    Een groene kaart betekent naast een waarschuwing ook een tijdstraf van twee minuten. De scheidsrechters timen de straftijd.

5.     Voor wedstrijden IN DE SENIORENCOMPETITIE geldt dat spelers op een gecontroleerde manier de bal op elke plaats in het veld mogen stoppen, ontvangen, laten afketsen en spelen op elke hoogte, inclusief boven schouderhoogte, mits dit niet gevaarlijk is of leidt tot gevaarlijk spel.

6.    Voor wedstrijden IN DE JUNIORENCOMPETITIE geldt dat spelers de bal NIET boven schouderhoogte mogen stoppen, ontvangen, laten afketsen of spelen. Uitsluitend een (doel)verdediger mag een schot op doel boven de schouder met zijn stick stoppen of laten afkaatsen.

In Nederland blijft een wedstrijd uit twee helften van 35 minuten bestaan en zal de tijd bij strafcorners en doelpunten niet 40 seconden worden stilgezet.

In de briefings voor club- en bondsscheidsrechters die in juli verschijnen zal uitgebreid aandacht worden besteed aan deze nieuwe regels.


MATERIALENCOMMISSIE
1-6-2015
2e hands hockeykledingbeurs 18 augustus 2015

Aan het begin van het nieuwe hockeyseizoen willen we weer een 2e hands hockeykleding beurs organiseren. Er zijn een paar vrijwilligers gevonden die de organisatie hiervan op zich hebben genomen.

Noteer de volgende data:
De kleding kan gebracht worden op maandag 17  augustus tussen 19:00 uur en 20:30 uur in het clubhuis van De Terriërs.


De verkoop vindt daar ook plaats op dinsdag 18 augustus vanaf 17:30 uur tot 20:30 uur.


De volgende artikelen kunnen worden ingebracht voor verkoop:
* Terriërs shirt met zwarte zijkanten (met vermelding van de maat)
* Terriërs wind / regenjack (met vermelding van de maat)
* Terriërs truien / vesten (met vermelding van de maat)
* Zwarte hockeybroeken / -rokken (met vermelding van de maat)
* Scheenbeschermers
* Schoenen in goede staat (met vermelding van de maat)
* (Zaal)hockeystick (in goede staat)
* Sticktas
* Terriërs rugzak
* Trainingspakken Stag / Reece

Geen Terriërs sokken.


De opbrengst van voor u verkochte kleding en de niet verkochte kleding moet dinsdag 18 augustus tussen 20:30 en 21:30 uur opgehaald worden in het clubhuis, mocht dit niet gebeuren dan gaat de gehele opbrengst naar de club.

Van de opbrengst gaat 25% naar De Terriërs.


Graag tot de 17 en 18 augustus.

Yvonne Knijn

Materialencommissie HV De Terriërs


 

 
1-6-2015
Aanmeten gebitsbeschermers op 18 augustus 2015

Best leden,

Wij willen u mededelen dat in de agenda kan worden genoteerd dat op dinsdag 18 augustus onze clubtandarts Aletta De Goede-Udding de door de KNHB verplicht gestelde gebitsbeschermers komt aanmeten.

De bitjes kunnen voor de eerste competitiewedstrijden beginnen worden opgehaald, circa 2 weken na het happen.


De diverse leeftijdsgroepen worden op de volgende tijden verwacht in het clubhuis.

17.30 uur : e en f jeugd
18.30 uur : d jeugd
19.00 uur : c jeugd
19.30 uur : b en a jeugd
20.00 uur : senioren /veteranen

Het aan laten meten van een gebitsbe
schermer kost € 35,00.
Betalen á contant (bij voorkeur gepast) op dinsdag 18 augustus.

Met sportieve groet,

Yvonne Knijn

Materialencommissie