SEIZOEN 2015 - 2016

21-7-2016
Nieuwsbrief Kennel 2.0

Beste Terriërs,

Het hockeyseizoen 2015-2016 zit er op. We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen. Niet alleen op hockeyzaken zijn we succesvol geweest, ook bouwkundig en organisatorisch zijn de nodige zaken geregeld. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, en daar zullen we met ingang van het nieuwe seizoen ook mee starten. Het bestuur zal intensief met de diverse commissies gaan praten over een zo groot mogelijke verzelfstandiging, zodat het voor iedereen in de vereniging duidelijk wordt wie verantwoordelijk is voor wat, en bij wie je terecht kunt voor vragen of suggesties.

De selecties zijn achter de rug. We hebben als vereniging de landelijke media hiermee gehaald. Een groot artikel in de Volkskrant, en vervolgens een televisie uitzending van RTL, alles over de selectieprocedures bij de Terriërs. Heel leuk dat wij ons als vereniging hiermee op de kaart hebben gezet.

Natuurlijk is het een proces, waarin niet iedereen kan krijgen wat hij of zij wil, maar duidelijk is wel dat er op een heel integere manier mee wordt omgegaan. Als vereniging zijn wij van mening dat het spelplezier voor iedereen in de vereniging zo optimaal mogelijk moet zijn, en dat geldt voor zowel top, breedte als recreatie.

We gaan nu allemaal even genieten van een fijne vakantie, beginnen dan weer in Augustus met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, waarvan we hopen dat er nog meer sportieve uitdagingen in mogen zitten als het afgelopen jaar.

Namens het bestuur,

Wytze van der Meer