SEIZOEN 2014 - 2015

BESTUUR
16-12-2014
Bericht Rabobank over cashless betalen

Wij zijn als bestuur verrast door een bericht, dat de Rabobank het voornemen heeft eind 2015 te stoppen met de betaaloplossing Minitix voor cashless betalen.
Dit zou voor ons een aderlating zijn, omdat wij nu net groots de uitrol hebben georganiseerd.
Als hockey vereniging zijn wij één van de vele sportclubs die hiervoor hebben gekozen.

De Rabobank heeft aangegeven met een passende oplossing te komen, waardoor wij de weg van cashless betalen voor leden van alle leeftijdscategorieën kunnen doorzetten.
De Rabobank is een grote sponsor van club en de KNHB.
Wij gaan er vanuit dat ze hun verantwoordelijkheid nemen.
Het komend jaar kan er zonder probleem met de aangeboden middelen via Minitix betaald worden.

Wij hebben als bestuur gemeend hierover open naar onze leden te zijn.
Als er meer nieuws is dan laten wij dat weten.
Ondertussen moedigen wij het gebruik van cashless betalen aan, omdat het voor ons veilig en efficiënt is om zo weinig mogelijk geld op de club te hebben.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen,