SEIZOEN 2015 - 2016

28-1-2016
Nieuwsbrief Kennel 2.0

Beste Terriërs

Nog een maand en dan moet alles klaar zijn, hiermee doel ik op de verbouwing. Het is ongelooflijk te zien met welk enthousiasme er nog steeds wordt doorgewerkt. Het afwerken is meestal een lastige klus, het afbreken gaat snel. Op dit moment staat de vorm van de nieuwe bar er al. Het installeren en aftimmeren van dit kunstwerk is begonnen. En geloof me, als de tekeningen de realiteit weergeven dan krijgen we een unieke bar, waarachter het bovendien voor iedereen leuk en efficiënt werken moet zijn.

De kleedkamers zijn bijna gereed, aan de lockers wordt nog hard gewerkt, maar alle ruimtes op de begane grond zijn bijna klaar. En dan liggen er boven nog 800 latten, met een totale lengte van 3 kilometer, welke nog tegen het zwarte plafond moeten worden bevestigd. Een uitdaging om U tegen te zeggen. Maar de mannen die daar verantwoordelijk voor zijn hebben er alle vertrouwen in. Unieke verlichting, dat kunnen jullie verwachten in deze nieuwe omgeving, sfeervol, helemaal hockey en van deze tijd.

De toiletten boven zijn betegeld, en naderen de voltooiing. Dan zal zodra het einde van alle werkzaamheden zich aankondigt, nog een keer een grote schoonmaak moeten worden gedaan, om al het neerdalende stof te verwijderen. Wij zullen jullie laten weten, wanneer wij nog hulp nodig hebben, om met name dit soort klussen nog met elkaar te klaren

En ja dan is het eindelijk zover, dat we met grote trots aan onze leden en ouders van leden, dit mooie vernieuwde clubhuis willen laten zien. Op vrijdag 11 maart hebben we de opening gepland. De aanvang is om 19.30 uur, met een happy hour tot 20.30 uur. Om 20.30 zal de echte opening dan zijn. Als bestuur van de vereniging zien wij u allen graag op die dag, om niet alleen het gebouw te openen, maar ook een geweldig dank je wel uit te spreken naar al die vrijwilligers, die maanden achter elkaar bezig zijn geweest om dit te bereiken. Een clubhuis om trots op te zijn.

Natuurlijk was een dergelijk bouwtraject, met een beperkt budget, nooit mogelijk geweest zonder al die mensen die ons gesponsord hebben, met diensten, goederen en briljante plannen. Gedurende de opening zullen we hier duidelijk aandacht aan besteden, net als al die belangeloze hardwerkende vrijwilligers/leden.

Zoals al eerder aangekondigd, is onze missie nog niet voltooid. We willen het balkon nog aanpakken en verbreden. Maar helaas het geld is op, dus kwamen een paar mensen op het idee om op 16 april een veiling te organiseren in het clubhuis, om zodoende deze wens nog in vervulling te doen gaan. Zet de datum alvast in uw agenda, want het belooft een heel leuke avond te worden, met een veilingmeester waar je alleen maar van kunt dromen.

Gedurende de afgelopen maanden hebben wij met z’n allen een enorm WIJ gevoel gecreëerd, onze club, ons clubhuis. Dit moeten we zo houden. Met z’n allen moeten we de vereniging dragen, in bardiensten, rijden, commissies, fluiten en wat nog meer. Niemand kan en mag achterover leunen, want dat is de kern van een WIJ vereniging.

Namens het bestuur

Wytze