SEIZOEN 2013 - 2014

BESTUUR
20-3-2014
Introductie van CASHLESS betalen in ons clubhuis miv seizoen 2013-14

Onze club gaat mee in de vaart der volkeren.

Met ingang van het lopende seizoen start onze vereniging met de mogelijkheid om de consumpties aan de bar af te rekenen zonder contant geld, het zogeheten CASHLESS betalen, met behulp van een digitale betaalsleutel in de vorm van een sticker; cashless pas; sleutelhanger of een polsbandje voor de jongste jeugd.

WAAROM Cashless ?
  • Het werkt sneller
  • Het werkt eenvoudiger
  • Het is veiliger voor vereniging en leden
  • Het bespaart tijd, kosten en gesleep met (soms) grote bedragen contant geld
  • Het vermindert de risico’s van verlies of diefstal tijdens het traject
  • Het werkt efficiënter ; fouten bij het afrekenen worden verminderd. De kassa telt en rekent digitaal af met behulp van paslezer en betaalsleutel.
  • Cashless betalen zal zich verder in de huidige maatschappij verbreiden. Het wordt door diverse banken sterk gepromoot
  • Enkele smartphones zijn al uitgerust voor deze manier van betalen.
  • Op grond van deze argumenten heeft het bestuur besloten tot invoering van deze moderne betaalmethode. De betaalsleutels zijn inmiddels aangeschaft en worden reeds door een beperkt aantal leden in de praktijk gebruikt. Het werkt perfect!
WANNEER?
  • Wij informeren u in de maand maart 2014 over de werking en de mogelijkheden via website, email en documentatie in de kantine.
  • In april en mei 2014 worden de beschikbare betaalsleutels uitgereikt in het clubhuis op nog nader te bepalen weekenden en/of trainingsmiddagen/avonden.
VOOR WIE?
  • Voor alle leden, ouders van jeugdleden /donateurs /sponsoren
WAT KOST HET?
  • Tot aan het eind van het huidige seizoen verstrekt het bestuur deze betaalsleutels gratis aan haar leden. Een (1) per lid.
  • Met ingang van het volgende seizoen kosten de betaalsleutels 5 Euro per stuk.
HOE WERKT HET?
  • Na ontvangst en registratie van de betaalsleutel moet de sleutel geactiveerd worden via een website : www.mijncashless.nl. Registratie geschiedt met behulp van een emailadres. Via de email wordt de gebruiker geïnformeerd over gedane transacties. Via een eigen login bij MIJN CASHLESS beheert en beheerst u de betaalsleutel.
  • Registreren/Activeren en opladen kan ter plekke bij uitgifte met behulp van Laptop PC -Ipad- Smartphone en onze vrijwilligers die deze actie begeleiden.
  • Om de kaart te kunnen gebruiken moet met behulp van een betalingstransactie via iDeal vanaf uw eigen bankrekening een bedrag op de sleutel geboekt worden. Hierin bent u vrij. Het bedrag wordt geboekt in uw MINITIX portemonnee.
  • Het is geen gesloten systeem van de Terriërs. Bij veel meer (hockey) verenigingen (bijv. AHMC) is/wordt dit betaalsysteem geïntroduceerd.
WAT IS HET RISICO?
  • Nadat de betaalsleutel is geactiveerd en opgeladen met een bedrag, loopt u bij verlies het risico van het saldo op de betaalsleutel + een eventuele vervanging van de betaalsleutel (€ 5). Een situatie vergelijkbaar met de vroegere chipknip. Echter bij geconstateerd verlies kunt u met behulp van een internetverbinding (aanwezig op de club) de betaalsleutel zelf blokkeren.
  • U beheert zelf de hoogte van het bedrag op de betaalsleutel. U kiest voor zelf opladen naar behoefte of voor automatisch opladen van een zelf bepaald bedrag.
NOG VRAGEN?
  • Stuur een email naar ondersteuning@hvdeterriers.nl en wij zullen Uw vragen omgaand beantwoorden.
  • Kijk voor info ook op de website : https://www.mijncashless.nl
  • Zie voor voorbeelden van sleutels en passen het document wat als bijlage staat en waarin alles ook nog eens wordt uitgelegd.

Bijlage: INTRODUCTIE Cashless PB Terrriers 2014 DEF 2.pdf

17-3-2014
Vacature: Beheerder Gevonden Voorwerpen

Na vele jaren heeft Flora Martini aangegeven te stoppen met de Gevonden Voorwerpen.

Zij heeft zeer veel kledingstukken of hockey-attributen weer met de rechtmatige eigenaars weten te verenigen!

Wij zijn nu naarstig op zoek naar iemand die dit op korte termijn van haar wil overnemen.

Liefst iemand met een ruime zolder voor de (tijdelijke) opslag,
maar indien deze niet voorhanden is moeten we zien of er elders een ruimte is te creëren.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Perry Bosboom – Bestuurslid Verenigingszaken

Email: verenigingszaken@hvdeterriers.nl of op 06-10396883

Help ons s.v.p. deze belangrijke taak op een goede manier in te vullen!