SEIZOEN 2014 - 2015

BESTUUR
16-12-2014
Bericht Rabobank over cashless betalen

Wij zijn als bestuur verrast door een bericht, dat de Rabobank het voornemen heeft eind 2015 te stoppen met de betaaloplossing Minitix voor cashless betalen.
Dit zou voor ons een aderlating zijn, omdat wij nu net groots de uitrol hebben georganiseerd.
Als hockey vereniging zijn wij één van de vele sportclubs die hiervoor hebben gekozen.

De Rabobank heeft aangegeven met een passende oplossing te komen, waardoor wij de weg van cashless betalen voor leden van alle leeftijdscategorieën kunnen doorzetten.
De Rabobank is een grote sponsor van club en de KNHB.
Wij gaan er vanuit dat ze hun verantwoordelijkheid nemen.
Het komend jaar kan er zonder probleem met de aangeboden middelen via Minitix betaald worden.

Wij hebben als bestuur gemeend hierover open naar onze leden te zijn.
Als er meer nieuws is dan laten wij dat weten.
Ondertussen moedigen wij het gebruik van cashless betalen aan, omdat het voor ons veilig en efficiënt is om zo weinig mogelijk geld op de club te hebben.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen,

10-12-2014
Hekken dicht bij De Terriers

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten de hekken van ons complex af te sluiten op momenten dat er niet gespeeld wordt.
Wij zijn in de afgelopen periode geconfronteerd met enkele gevallen van vandalisme en diefstal van materialen.
Hoewel wij eigenlijk voorstanders zijn van een open complex waar iedereen een balletje kan slaan, blijkt dat dus helaas geen haalbare optie.
Concreet betekent dit:
  • Door de week is alleen de hoofdingang bij de sporthal open op tijden dat er getraind wordt. Ingang Vennewatersweg is dan dicht.
  • In het weekend tijdens de wedstrijden zal zowel de hoofdingang als de poort aan de Vennewatersweg open zijn.
  • Alle overige doorgangen naar bijvoorbeeld de Foresters zullen dicht zijn.
Wij hopen met deze maatregelen ons mooie complex beter veilig te stellen.

Ballen gestolen
Er zijn blijkbaar lieden die hun ballenvoorraad aanvullen door keeperslockers open te breken en daar naar ballen te zoeken….
Het mag duidelijk zijn dat dit gedrag niet getolereerd wordt.
Helaas ontbreken de daders, maar het idee dat dit misschien leden van onze club zijn vervult ons met afschuw.
Laat duidelijk zijn dat wanneer een dader gevonden wordt, altijd aangifte wordt gedaan bij de politie.

Namens het bestuur
Perry Bosboom

17-11-2014
Terriers Sjaals te koop !

Terriers heeft de komende weken nog een mooi cadeautje in de aanbieding!
Een prachtige Terriers sjaal, met- of zonder franjes, aan de ene kant geel/zwart en aan de andere kant zwart/geel! (lengte 160 cm).

Voor de prijs van 10,00 Euro de hele winter een warme nek!

Vanaf zaterdag 22 november in het clubhuis verkrijgbaar!