SEIZOEN 2014 - 2015

ALGEMEEN
5-5-2015
Nieuw Sleuteladres

Vanaf vandaag (vrijdag 1 mei 2015) is het sleuteladres gewijzigd!

Sleutels kunnen worden opgehaald bij de familie Bosboom, Bosrank 10 Heiloo.
Aan het einde van de speeldag moeten sleutels en opbrengst daar ook weer ingeleverd worden.
Terriërs sticker op de voordeur, kan niet missen.

24-4-2015
Bar nu ook op vrijdagavond geopend

Bar nu ook op vrijdag geopend

Met de heren van 4 achter de bar

Na het geweldige initiatief van Myrthe en Doortje, waarvoor dank, hebben we Heren 4 bereid gevonden de bar op vrijdag te gaan bezetten. Dat betekent een gezellige bar op de vrijdag voor de trainende teams maar ook voor iedereen die gewoon zin heeft in gezellig een drankje op de club! Kom dus na je training een drankje drinken en de tactieken voor het komende weekend nog eens rustig door te spreken. Vanaf deze week staan Myrthe en Doortje op donderdag en Heren 4 op vrijdag voor jullie achter de bar!

Een hapje bij je drankje
Op de donderdag en de vrijdag krijg je bij de aanschaf van twee pitchers bier een lekker plankje met hapjes. Heb je geen trek in bier, maar wil je toch zo'n heerlijk Hollands plankje? Je kan het ook kopen voor Euro 2,50.

19-2-2015
€ 1.000 PER NIEUWE VOLVO VIA VOLVO TON VAN KUYK !

WEET U HET NOG:
WE KRIJGEN ALS CLUB € 1.000 PER NIEUWE VOLVO
VIA VOLVO TON VAN KUYK !

Best clublid,

Hoewel de keuze voor een auto natuurlijk helemaal uw eigen zaak is, wil ik toch nog een keer een lans breken voor de Clubbonusactie van Volvo. Het clublid (of de ouders van een jeugdlid!) die een nieuwe Volvo koopt of least via onze eigen Volvo clubdealer Ton van Kuyk beloont daarmee onze club met liefst € 1.000 netto in de clubkas. Die bonus komt van de importeur Volvo Cars Nederland B.V. en gaat dus niet ten koste van uw inruil of onderhandeling bij de dealer!

Deze actie is verlengd voor 2015 en loopt exclusief bij onze clubdealer Volvo Ton van Kuyk. Want hij heeft al jaren een herkenbare band met onze club. Onnodig te zeggen dat we als club erg gebaat zijn bij het welslagen van deze actie.

Het werkt heel simpel. Wanneer u een nieuwe Volvo koopt of least via Volvo Ton van Kuyk geeft u aan dat u clublid bent of ouder bent van een jeugdlid. Serge Verhulp van Volvo Ton van Kuyk zal dan het clubbonus formulier invullen. U hoeft slechts een bewijs van lidmaatschap te overleggen middels een afschrijving van de contributie.

We hopen samen dat dit voor 2015 een goede bijdrage kan leveren voor de ontwikkeling van het ons nieuwe club gebouw. Aan u slechts de vraag uw lidmaatschap kenbaar te maken bij Volvo Ton van Kuyk

Met vriendelijke groeten,
Roemer Boogaard, voorzitter
Cees Driehuis, sponsorcommissie

Bijlage: Volvo bonus brief 2015.pdf

15-8-2014
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Bijgaand het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We zullen dit schema zoveel mogelijk proberen aan te houden. Mochten er nog mutaties plaatsvinden zullen we dit communiceren met de betreffende teams en trainers.

Sportieve groet,

Cie HTZ