SEIZOEN 2016 - 2017
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo
Mededelingen > naar alle mededelingen
ALGEMEEN
10-3-2017
Clubhuisberichten

In de laatste nieuwsbrief is, door onze voorzitter, genoemd welk geweldig werk er is geleverd aan het clubhuis. De laatste fase is de vernieuwing van de keuken, met dank aan Eilandt de Wildt en onze vrijwilligers voor de hand en spandiensten.

Met  het clubhuismanagement, leden van de barcommissie en alle enthousiaste leden en ouders van leden die wekelijks achter de bar en keuken staan, zien we de kwaliteit en kwantiteit van onze dienstverlening en assortiment stijgen. Daarmee dus ook de baromzet. Inmiddels kunnen we spreken van het mooiste clubhuis van Noord-Holland en daar zijn we best trots op. Om de bezetting van vrijwilligers te borgen zijn we op zoek naar BARHOOFDEN die een paar keer per jaar voor een paar uur, vooral op zaterdag sturing kunnen geven aan de bar en keuken. 
Op de club is het op zaterdag is van de vroege ochtend tot laat in de middag een gezellige drukte op het veld en in het clubhuis. In de middaguren hebben we nu geen BARHOOFD staan waardoor mogelijk omzet gemist wordt en dit is weer zonde voor de clubkas. Daarnaast vinden de barleden het prettig om een ervaren BARHOOFD als  (meewerkende) vraagbaak te hebben.  Tevens vragen wij een vrijwilliger voor de vrijdagmiddag – jong of oud maakt niet uit -  voor de ontvangst van de leverancier drank en assortiment. Dus hierbij een oproep om zich te melden in het clubhuis of per mail aan [email protected]

De Terriers staat bekend om haar gezellige (ABC)  feesten, Thé dansant, spooktochten, veilingen, toernooien, spelletjesavonden etc. Wil jij iets leuks organiseren voor je team of voor de veteranen, senior, juniorleden of alle leden dan staat het clubhuis hier voor open. 
Deel je of jullie ideeën met Gerard Morsch, onze clubhuismanager of mail hem naar [email protected]