SEIZOEN 2015 - 2016

ALGEMEEN
20-9-2016
Start Grote Clubactie

Op 1 oktober gaat de grote clubactie van start! Uiteraard gaan we weer proberen een mooi bedrag binnen te halen. De F, E en D-Teams krijgen eind september hun verkoopboekjes.
Van de teams die op 24 september thuis spelen kan de coach ze bij de wedstrijdtafel ophalen. De overige teams krijgen de verkoopboekjes in de week van 26 september tijdens de training.

Er zijn weer leuke prijzen te verdienen voor onze verkoopkanjers;
- De eerste prijs is een mooie STAG stick (gesponsord door HockeyShop Heiloo).
- De tweede prijs is een Hockeyshop kadobon ter waarde van 30 euro.
- De derde prijs is een HockeyShop kadobon ter waarde van 20 euro.

Het team wat de meeste loten weet te verkopen mag Bowlen bij Lucky Strike Bowling in Egmond (gesponsord door Hotel Zuiderduin) en daarna chique uit eten bij de McDonald’s!
Laten we er met zijn allen een groot succes van maken en een flink bedrag voor onze club binnenslepen!

De Grote Clubactie Commissie

Corinne & Saskia

14-9-2016
Sleuteladres gewijzigd van 17 sept. t/m 1 okt.

Tijdelijk sleuteladres : van 17 sept. t/m 1 okt.

Sleutels ophalen en inleveren bij:
Kees Stam
Vredenoord  124

30-8-2016
Nieuwsbrief Kennel 2.0

Beste Terriërs

De schoolvakanties zijn weer voorbij, en dat zie je meteen op de hockeyvelden. Er wordt

alweer druk getraind om weer fit te zijn voor de competitie.

In de zomer is er hard gewerkt om het complex in top conditie te krijgen. Het hele

clubhuis is met de verfkwast weer bijgewerkt, er zijn vloertegels gelegd in het oude "bierhok”, de velden hebben een grondige onderhoudsbeurt gehad en de rest van het terrein is ,door onze eigen onderhoudsploeg van de vrijdag, weer gefatsoeneerd.

Het bestuur heeft de eerste bestuursvergadering voor het nieuwe seizoen alweer achter de rug, en vele ambities voor het komende jaar zijn vastgelegd.

Het balkon zal in de winterstop worden vergroot. Dat is later dan gepland, maar dit heeft met vergunningen te maken. Ook de keuken zal in de winterstop een complete metamorfose ondergaan. De vernieuwde bar heeft al bewezen een succes te zijn, zowel wat werkwijze als rendement. Toch bij deze nog een oproep voor gastheren/vrouwen voor de zaterdag. Meld u aan bij Myrthe van Ingen of bij het bestuur, wij zijn u zeer dankbaar.

Ook voor enkele commissies zijn we nog op zoek naar geïnteresseerden. Een heel belangrijke is de evenementen commissie, welke de activiteiten binnen de vereniging gaat coördineren en aansturen. Wie oh wie wil ons hierbij helpen. Met zoveel leden en betrokken ouders moet het toch mogelijk zijn hier een paar enthousiastelingen voor te vinden. Meldt u aan bij Gabrielle Slinger, de secretaris.

Zoals wij in de algemene vergadering hebben besloten zullen trainers, coaches en bestuursleden verzocht worden een VOG verklaring af te geven. Tot op dit moment heeft 70% van degene die dit moeten doen ook daadwerkelijk een verklaring aangevraagd en gekregen. Helaas moet dus nog 30% het doen. Ik verzoek u hierbij nadrukkelijk dit zo snel mogelijk te doen, het is uiteindelijk een besluit dat we met z'n allen hebben genomen, en het gaat over veiligheid, dus niet onbelangrijk. Nieuwe coaches en trainers krijgen binnenkort een oproep om hier aan te voldoen.Bent vergeten hoe het moet, vraag het dan aan Brenda Rumpt, coördinator VOG, of het bestuur. Aanvragen is kosteloos.

Namens het bestuur wens ik u allen veel hockeyplezier.

Wytze van der Meer