SEIZOEN 2014 - 2015

ALGEMEEN
24-11-2014
Terriers steunt 3FM Serious Request

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

HV De Terriërs wil op stille wijze aandacht geven aan de actie van 3FM. Met nog twee weekenden waarin er nog gehockeyd gaat worden willen wij zoveel mogelijk geld bijeen brengen om de actie te ondersteunen. Wij zullen onze leden niet vragen om langs de deuren te gaan voor klusjes of loten te verkopen. Er zal op stille wijze geld worden ingezameld. Achter de bar en bij de wedstrijdtafel (alleen op zaterdag!) zal een donatiebox staan waarin u in stilte een donatie kan doen. Elke donatie is welkom! De actie is te volgen op http://www.kominactie.nl/terriers

De 3FM actie van vorig jaar bracht een bedrag van € 12.302.747,-  op voor de aanpak van kindersterfte door diarree en bereikte 12,3 miljoen Nederlanders. Helpen jullie mee om dat bedrag te overtreffen?? Kom dan langs en doneer! Ga voor meer informatie over deze actie naar 3FM serious request

8-9-2014
De Grote Clubactie 2014 - Win een Radio 538 DJ's on tour feest

DE GROTE CLUBACTIE GAAT ONLINE!
Op 13 september gaat de grote clubactie van start! Uiteraard gaan we weer
proberen een mooi bedrag binnen te halen. We willen het geld besteden aan
nieuwe trainingsmaterialen waar iedereen veel plezier van zal hebben. Dit jaar
gaan we echter niet meer met boekjes langs de deur want we gaan de loten
online verkopen. We hoeven dus niet meer door weer en wind over straat. En
we kunnen alle vrienden, bekenden en familie lekker makkelijk van achter de
computer onze loten verkopen.

DE C DOET NU OOK MEE.
Naast de D en de E teams mogen dit jaar ook de C teams loten verkopen.
Extra teams betekent extra veel verkochte loten. En dat is natuurlijk alleen
maar goed voor de club! Net als vorige jaar worden er voor degene die de
meeste loten verkoopt (De Kanjer) en het team dat samen de meeste loten
verkoopt (De Kanjers) weer leuke prijzen beschikbaar gesteld.

WIN EEN RADIO 538 DJ’S ON TOUR FEEST (t.w.v. 10.000 EURO).
Nieuw: het SUPERLOT. Met de verkoop van dit lot verdien je gelijk 120 euro voor de club!
Katsjenggg!!!
Dit lot geeft 50 x kans op de hoofdprijs en daarnaast maak je als club kans op een fantastisch Radio 538 DJ’s on Tour feest t.w.v. 10.000 euro.
Dat zou toch wel ehh… SUPER zijn!

Alle verkopers ontvangen 11 september een mail met tekst en uitleg
zodat zaterdag de 13e september de verkoop kan beginnen.

Bijlage: Naamloos.pdf

15-8-2014
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Bijgaand het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We zullen dit schema zoveel mogelijk proberen aan te houden. Mochten er nog mutaties plaatsvinden zullen we dit communiceren met de betreffende teams en trainers.

Sportieve groet,

Cie HTZ