SEIZOEN 2014 - 2015

Mededelingen > naar alle mededelingen
ALGEMEEN
2-3-2015
FUNKEY: Laat uw kind kennis maken met sport!

Samenspel, coördinatie, balcontact en beweging d.m.v. spelletjes en leuke
oefeningen voor kinderen van 4 tot 6 jaar.
Funkey is leuk.

Fun is de Key!

De kids (en ouders natuurlijk) zijn welkom op

29 maart 2015 van 10:00 tot 11:00 uur.

Wij starten met een inlooptraining, om funkey te
proberen en als kennismaking met hockey
op de velden van HV de Terriërs.

De reguliere Funkey-ronde duurt 10 weken
(incl. de inlooptraining), en is
elke zondag van 10:00 tot 11:00 uur.

Voor meer informatie
mail naar: funkey@hvdeterriers.nl
of kijk op: www.hvdeterriers.nl

Bijlage: A3 Poster Funkey voorjaar 2015.pdf

19-2-2015
€ 1.000 PER NIEUWE VOLVO VIA VOLVO TON VAN KUYK !

WEET U HET NOG:
WE KRIJGEN ALS CLUB € 1.000 PER NIEUWE VOLVO
VIA VOLVO TON VAN KUYK !

Best clublid,

Hoewel de keuze voor een auto natuurlijk helemaal uw eigen zaak is, wil ik toch nog een keer een lans breken voor de Clubbonusactie van Volvo. Het clublid (of de ouders van een jeugdlid!) die een nieuwe Volvo koopt of least via onze eigen Volvo clubdealer Ton van Kuyk beloont daarmee onze club met liefst € 1.000 netto in de clubkas. Die bonus komt van de importeur Volvo Cars Nederland B.V. en gaat dus niet ten koste van uw inruil of onderhandeling bij de dealer!

Deze actie is verlengd voor 2015 en loopt exclusief bij onze clubdealer Volvo Ton van Kuyk. Want hij heeft al jaren een herkenbare band met onze club. Onnodig te zeggen dat we als club erg gebaat zijn bij het welslagen van deze actie.

Het werkt heel simpel. Wanneer u een nieuwe Volvo koopt of least via Volvo Ton van Kuyk geeft u aan dat u clublid bent of ouder bent van een jeugdlid. Serge Verhulp van Volvo Ton van Kuyk zal dan het clubbonus formulier invullen. U hoeft slechts een bewijs van lidmaatschap te overleggen middels een afschrijving van de contributie.

We hopen samen dat dit voor 2015 een goede bijdrage kan leveren voor de ontwikkeling van het ons nieuwe club gebouw. Aan u slechts de vraag uw lidmaatschap kenbaar te maken bij Volvo Ton van Kuyk

Met vriendelijke groeten,
Roemer Boogaard, voorzitter
Cees Driehuis, sponsorcommissie

Bijlage: Volvo bonus brief 2015.pdf

15-8-2014
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Bijgaand het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We zullen dit schema zoveel mogelijk proberen aan te houden. Mochten er nog mutaties plaatsvinden zullen we dit communiceren met de betreffende teams en trainers.

Sportieve groet,

Cie HTZ