SEIZOEN 2015 - 2016
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo
Mededelingen > naar alle mededelingen
ALGEMEEN
6-11-2015
Hockey.nl app vernieuwd

Vandaag is de vernieuwde app van hockey.nl gelanceerd. Naast de zaken die je gewend bent, is de app verbeterd qua gebruik en in een nieuw jasje gestoken. Ook zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere teams volgen in de standenmotor. Of je nu de website gebruikt of de app, via telefoon, tablet of desktop: Hockey.nl is dé plek voor hockeyers en hockeyfans.

Heb je een iPhone of iPad? Dan staat er een update klaar in de iTunes Store. Heb je een smartphone die op Android draait, zoals Samsung of HTC? Dan moet je de app opnieuw downloaden en installeren. De nieuwe versie staat op je te wachten in de Play Store!


6-11-2015
KNHB nieuwsbrief

Download nu de vernieuwde hockey.nl app! online lezen
KNHB Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
5 november 2015
 
Nieuws
Hockey.nl app vernieuwd
Vandaag is de vernieuwde app van hockey.nlgelanceerd. Naast de zaken die je gewend bent, is de app verbeterd qua gebruik en in een nieuw jasje gestoken. Ook zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere teams volgen in de standenmotor. Of je nu de website gebruikt of de app, via telefoon, tablet of desktop: Hockey.nl is dé plek voor hockeyers en hockeyfans.

Heb je een iPhone of iPad? Dan staat er een update klaar in de iTunes Store. Heb je een smartphone die op Android draait, zoals Samsung of HTC? Dan moet je de app opnieuw downloaden en installeren. De nieuwe versie staat op je te wachten in de Play Store!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Spelregelwijzigingen zaalhockey (2015-2016)
Eerder is gecommuniceerd dat de senioren vanaf het seizoen 2015-2016 weer 6 tegen 6 spelen in de zaal. Daarnaast zijn er nog een aantal spelregelwijzigingen die dit seizoen van kracht zijn. Wil jij goed voorbereid de zaal in?
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Uitgelicht
Week van Respect
9-15 november
Van 9 tot en met 15 november vindt de 10e editie van de Week van Respect plaats. Een initiatief om respect in onze samenleving te bevorderen. Tienduizenden kinderen gaan tijdens deze week met lesmateriaal en activiteiten aan de slag. Jaarlijks spannen vele docenten, BN-ers, topsporters, maatschappelijke organisaties, sportclubs en gemeenten zich hiervoor in. Sportiviteit & Respect is één van de thema’s in de Week van Respect.

Samen sta je sterker dan alleen. De KNHB steunt dit initiatief. Directeur Erik Gerritsen is daarom ambassadeur van de Week van Respect. Meer informatie vind je opwww.weekvanrespect.nl.
 
 
Agenda
9 NOV
Start Week van Respect
 19-2-2015
€ 1.000 PER NIEUWE VOLVO VIA VOLVO TON VAN KUYK !

WEET U HET NOG:
WE KRIJGEN ALS CLUB € 1.000 PER NIEUWE VOLVO
VIA VOLVO TON VAN KUYK !


Best clublid,

Hoewel de keuze voor een auto natuurlijk helemaal uw eigen zaak is, wil ik toch nog een keer een lans breken voor de Clubbonusactie van Volvo. Het clublid (of de ouders van een jeugdlid!) die een nieuwe Volvo koopt of least via onze eigen Volvo clubdealer Ton van Kuyk beloont daarmee onze club met liefst € 1.000 netto in de clubkas. Die bonus komt van de importeur Volvo Cars Nederland B.V. en gaat dus niet ten koste van uw inruil of onderhandeling bij de dealer!

Deze actie is verlengd voor 2015 en loopt exclusief bij onze clubdealer Volvo Ton van Kuyk. Want hij heeft al jaren een herkenbare band met onze club. Onnodig te zeggen dat we als club erg gebaat zijn bij het welslagen van deze actie.

Het werkt heel simpel. Wanneer u een nieuwe Volvo koopt of least via Volvo Ton van Kuyk geeft u aan dat u clublid bent of ouder bent van een jeugdlid. Serge Verhulp van Volvo Ton van Kuyk zal dan het clubbonus formulier invullen. U hoeft slechts een bewijs van lidmaatschap te overleggen middels een afschrijving van de contributie.

We hopen samen dat dit voor 2015 een goede bijdrage kan leveren voor de ontwikkeling van het ons nieuwe club gebouw. Aan u slechts de vraag uw lidmaatschap kenbaar te maken bij Volvo Ton van Kuyk

Met vriendelijke groeten,
Roemer Boogaard, voorzitter
Cees Driehuis, sponsorcommissie
Bijlage: Volvo bonus brief 2015.pdf