SEIZOEN 2014 - 2015

ALGEMEEN
24-11-2014
Terriers steunt 3FM Serious Request

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

HV De Terriërs wil op stille wijze aandacht geven aan de actie van 3FM. Met nog twee weekenden waarin er nog gehockeyd gaat worden willen wij zoveel mogelijk geld bijeen brengen om de actie te ondersteunen. Wij zullen onze leden niet vragen om langs de deuren te gaan voor klusjes of loten te verkopen. Er zal op stille wijze geld worden ingezameld. Achter de bar en bij de wedstrijdtafel (alleen op zaterdag!) zal een donatiebox staan waarin u in stilte een donatie kan doen. Elke donatie is welkom! De actie is te volgen op http://www.kominactie.nl/terriers

De 3FM actie van vorig jaar bracht een bedrag van € 12.302.747,-  op voor de aanpak van kindersterfte door diarree en bereikte 12,3 miljoen Nederlanders. Helpen jullie mee om dat bedrag te overtreffen?? Kom dan langs en doneer! Ga voor meer informatie over deze actie naar 3FM serious request

15-8-2014
Trainingsschema seizoen 2014-2015

Bijgaand het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We zullen dit schema zoveel mogelijk proberen aan te houden. Mochten er nog mutaties plaatsvinden zullen we dit communiceren met de betreffende teams en trainers.

Sportieve groet,

Cie HTZ