SEIZOEN 2016 - 2017
Weertelefoon trainingen: 06-49340130

Funkey

EHBO

Contact

H.V. De Terriërs
072- 5334835

Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

Postadres
Postbus 265
1850 AG Heiloo

HV de Terriërs is goed te bereiken per auto, waarbij er op twee plekken geparkeerd kan worden. Er is een grote parkeerplaats (P1) bij de hoofdingang en een kleine parkeerplaats (P2) bij de achteringang aan de Vennewatersweg. De hoofdingang van HV de Terriërs bevindt zich links achterin van parkeerplaats P1.

Route per auto

Vanuit richting Amsterdam:

Volg de A9 in de richting Alkmaar. Neem vervolgens de afslag Castricum/ Uitgeest, onderaan de afrit rechtsaf op de N203 richting Uitgeest/Castricum/Limmen. Volg de N203 vervolgens tot aan Heiloo, neem bij de eerste rotonde de 3e afslag rechts richting Heiloo West. U bevindt zich nu op de Vennewatersweg, over het spoor voorbij het tuincentrum is aan uw rechterhand de toegang tot parkeerplaats P2.

Voor parkeerplaats P1 blijft u de Vennewatersweg volgen en via een bocht naar rechts komt u bij een T-splitsing. Sla hier rechtsaf het Zevenhuizen op en neem vervolgens de eerste afslag rechts richting de sportvelden van het Vennewater en parkeerplaats P1.

Vanuit richting Alkmaar

Vanaf de ringweg Alkmaar, volg de borden richting Heiloo via de Kennemerstaatweg (N203). Aangekomen in Heiloo sla je vervolgens bij de 1e stoplichten rechtsaf de Kerkelaan op. Vervolg je weg en neem over het spoor de 2e afslag links. Deze weg (de Dors, Ringweg en Ewisweg) blijven volgen tot de T-splitsing, sla hier rechtsaf het Zevenhuizen op. De eerste weg links brengt u naar en parkeerplaats P1.