HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Zaalhockey

Meld je aan als zaalhockeytrainer!! We hebben je nodig!

Nieuws afbeelding 5-10

Voor het komende zaalhockey seizoen zoeken wij weer trainers!

De populariteit van zaalhockey neemt snel toe. Dit zien we door het steeds grotere aantal teams dat deel neemt aan de zaalcompetitie.

Dit seizoen nemen 38 teams deel in de zaal die allemaal circa 10 keer zullen trainen. Hiervoor hebben we natuurlijk ook trainers nodig!

De trainingen beginnen na de herfstvakantie vanaf 25 oktober 2021 en lopen tot 11 februari 2022. Het gaat om trainingen in de middag- en/of avonduren, meestal in blokken van één a anderhalf uur.

De trainingen vinden plaats in sporthallen in Heiloo, Limmen, Egmond en Alkmaar. Materialen worden door de zaalcommissie verzorgd.

We nodigen iedereen vanaf 15 jaar uit om zich aan te melden om (een paar) trainingen te verzorgen; (ex-) leden, coaches, spelers of ouders/opa’s/oma’s die zelf een training op zich willen nemen zijn van harte welkom.

Geef je al training op het veld dan is het een kleine stap naar training geven in de zaal. Ervaring in de zaal is handig maar niet noodzakelijk.

Zou je graag training geven maar heb je dat nog nooit gedaan? Geen probleem, we helpen je op weg.

Training geven is leuk, sportief, flexibel, je helpt de club en zaalteams en er staat ook nog een ruime onkostenvergoeding tegenover!

Heb je vragen of wil je informatie of je alvast aanmelden? Laat het ons weten!

Dat kan bij de zaalcommissie: [email protected]

Namens de zaalcommissie:

Rolf Giesbertz
Rik Aaftink
René Hogeveen

Onze Sponsoren