HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

Terriers ontvangt bedrag van Rabobank Clubsupport

Nieuws afbeelding 9-11 Terriers heeft een mooi bedrag van 1.375 euro ontvangen via het programma Rabobank Clubsupport. De cheque met het bedrag is bekend gemaakt tijdens een avond met alle deelnemende verenigingen in regio Alkmaar in het AZ stadion. Onze Penningmeester Ingrid Henselmans mocht de cheque in ontvangst nemen. 

Rabobank ondersteunt het lokale en regionale verenigingsleven via o.a. advies en ondersteuning. Er zijn 3 pijlers waar ze verenigingen in kunnen ondersteunen. Financiën, hulp bij werving leden en vrijwilligers. 

Rabobank Clubsupport is een actieprogramma waar je als vereniging een "doel" kan insturen naar de Rabobank, waar je eigen leden op kunnen stemmen. Elke stem is geld waard en het totaal aantal stemmen wordt omgezet in een gesponsord bedrag. 

Terriers doet al 3 jaar mee en dit jaar hebben wij een bijdrage voor het verbeteren van het terras en tribunes ingediend en er is massaal door onze leden op gestemd. Het bedrag was dan ook 1.375 euro wat Rabobank ons kan sponsoren. 

Kortom, een mooie financiële bijdrage voor onze accommodatie. 

HoofdsponsorsZoekenAgendaEr zijn nog geen agenda punten.
Volledige agenda

FacebookActiesponsorsOnze Sponsoren