HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Jeugd

Terriers-talent Bart Heemskerk in Nederlands elftal U16

Nieuws afbeelding 6-10

Bart Heemskerk is geselecteerd voor het Nederlands Elftal U16. Bart is een groot talent en speelt bij Terriers in JO18. Als Terriers mogen we trots zijn op dit soort talenten. Opgegroeid Terriers i.p.v. bij de "grote” clubs in regio Amsterdam of Bloemendaal. Hoe knap is het dan dat je doordringt tot de elite van de Nederlandse jeugd. Bart, van harte gefeliciteerd!

En Bart is niet het enige talent die we als Terriers hebben voortgebracht. De afgelopen jaren hebben o.a. Zoë Admiraal, Wessel de Wit en Minke Waasdorp de Nederlandse jeugdelftallen gehaald. Of wat dacht je van Luuk Wagter, Derk de Jager, Siebren Meines, Bente Knaake, Nicky van Wanningen, Robin Wardenburg en Sophie Lausberg die allen het regionale Noord Hollands team gehaald hebben.

En zo zijn er nog velen talenten die daarvoor furore op de velden gemaakt hebben, tot aan Bart van der Meer en Jisse Waasdorp aan toe, onze huidige trainers van de vlaggenschepen Dames 1 en Heren 1. Kortom, als kleine club mogen we trots zijn op al die talenten en op de talenten in de toekomst.

Onze Sponsoren