HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

Rabobank actie levert bijdrage op voor nieuwe krachthonk

Nieuws afbeelding 10-10 De Rabobank Clubsupport actie heeft dit jaar Terriers meer dan 1.400 euro opgeleverd! Bianca Jonker van de Rabobank kwam de cheque uitreiken aan het bestuur, die met veel enthousiasme door onze penningmeester Nanda Mul ontvangen werd. Leden stemmen
Zoals elk jaar doen wij mee als Terriers aan de Rabobank Clubsupport actie, een actie waar alle leden die lid zijn van de Rabobank kunnen stemmen op de eigen vereniging om zo geld op te halen voor een doel binnen de club. Dit jaar "sparen" wij voor een krachthonk voor alle (jeugd) leden. 

Een krachthonk voor alle leden
Wellicht heeft iedereen het al gezien, maar onlangs is er een grote zeecontainer geplaatst op ons terrein aan de zijkant van de club. Dit gaan we ombouwen tot krachthonk, zodat we naast hockey ook andere trainingen kunnen verzorgen. Niet alleen voor een Heren 1 of Dames 1, maar beschikbaar voor alle leden om naast hockey ook iets aan kracht te doen of ander soortige trainingen bijvoorbeeld bij blessures of ter voorkoming van blessures. 

En met name interessant voor de jongensteam (tieners), zodat ze ook op de club het krachthonk in kunnen ipv bij een sportschool. 

Het bedrag van de Rabobank is een eerste stap richting dit krachthonk voor alle leden. We zijn superblij met dit bedrag en bedanken alle leden die gestemd hebben! Dankzij jullie hebben we dit bedrag ontvangen ten behoeve van de club.

Onze Sponsoren