HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

Email en telefoonnummer controleren en aanpassen in Lisa

Nieuws afbeelding 22-9
Het nieuwe seizoen is begonnen, een mooi moment om even te controleren of al je gegevens in Lisa wel goed staan (emailadres en telefoonnummer). 

Waarom?
Het is belangrijk dat in Lisa het juiste emailadres en telefoonnummer staat, want alle informatie over wedstrijden, scheidsrechters, activiteiten en andere meldingen van HV de Terriers worden gecommuniceerd naar alle emailadressen die wij in het ledenbestand hebben staan. Kortom, het is dus belangrijk dat hier de goede adressen staan zodat iedereen altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. 

Hoe doe je dat?
Het controleren en wijzigen van het emailadres of telefoonnummer kan je als lid zelf. Dit doe je in Lisa Het makkelijks is dit te doen in de Lisa app op je telefoon, mar het kan uiteraard ook via de inlog op de website. 

Het aanpassen van de gegevens zit onder "profiel" en "contactgegevens".  Hier kan je controleren of de juiste gegevens er staan. Wijzigen gaat via "wijzig". 

Zie hieronder mijn profiel en hoe dat er uit ziet. 
Ps. inloggen gaat via lidnummer + wachtwoord. Weet je je lidnummer niet meer, stuur dan een mailtje naar [email protected] Je wachtwoord kan je via "Wachtwoord vergeten" zelf opnieuw aanvragen (beste via de website/ inloggen) 
Onze Sponsoren