SEIZOEN 2016 - 2017

EVENEMENTEN
27-3-2017
It's on! Take 5 2017, the reunion!

We kunnen het niet laten.

Gedreven door enthousiaste reacties vanuit Engeland waar enkele oude bekenden ons lieten weten dat ze graag weer naar Heiloo wilden komen hebben we besloten een Reünie Take 5 toernooi te gaan organiseren,

In het weekend van 26 en 27 augustus gaan we met enkele teams uit Engeland, Nederland en wie weet waar nog meer vandaan er weer een gezellig weekend van maken.

Meer informatie is er te vinden op de Facebook pagina van het toernooi www.facebook.com/TakeFiveHockeyTournament/.

De komende weken zullen we ook meer informatie delen op de Terriers website want we kunnen zoals gewoonlijk weer allerhande hulp gebruiken.

De Take 5 toernooi commissie.

JEUGD
9-6-2017
Jaarschema trainingen en wedstrijden jeugd

Bijgevoegd een weekoverzicht (tot aan de winterstop) van de trainingsweken en competitewedstrijden voor het seizoen '17/18.

Sportieve groet,

Bijlage: Jaarschema trainingen en wedstrijden publ 06-17.pdf

30-3-2017
Hockeykampen.nl EF-Kamp in 2017 op HV de Terriers!

Op 15 en 16 juli 2017 kan je meedoen aan een tof kamp vol uitdaging en plezier. Het kamp belooft geweldig te worden met naast plezier veel leren, een gave clinic, oranje en een nieuw thema: "Hockey Hocus Pocus”!

Natuurlijk is het het leukst om het kamp mee te maken met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes. Nou, dat kan! Bij de aanmelding kan je aangeven met wie je in de groep wil en dan kunnen wij daar rekening mee houden. Zo kan je samen een geweldige ervaring beleven.

Speciale vroegboekkorting!!

Voor HV de Terriers is er een speciale vroegboekkorting: de eerste 20 deelnemers kunnen zich aanmelden voor het kamp voor €85,- in plaats van €99,-. Dat wil je echt niet missen, dus meld je snel aan! Dit kan via de website www.hockeykampen.nl.

Niets missen?

Om alle voorbereidingen mee te krijgen, volg onze website, Facebook of Instagram. Daarnaast bestaat Hockeykampen.nl dit jaar 5 jaar, dus komen er allemaal verjaardagsacties aan met mooie prijzen! Ook deze zullen voorbij komen via de verschillende kanalen.

Ook is er op 28 april de Oranjedag, bij HC Eemvallei in Amersfoort, met clinics van o.a. oud-international Frederique Derkx van SCHC, en Jong Oranje-speler Derck de Vilder van Pinoké! Hier kan je alvast meemaken hoe zo’n kampdag gaat en hoe gaaf die belevenis is! Dat mag je niet missen!

4-11-2016
Jaarschema trainingen en wedstrijden jeugd

Bijgevoegd een weekoverzicht (tot aan de zomerstop) van de trainingsweken en competitie wedstrijden voor het seizoen '16/17.

Sportieve groet,

Bijlage: Jaarschema trainingen en wedstrijden publ 11-16.pdf

ARBRITRAGE
14-8-2014
Aanwijzingsregeling scheidsrechters

Regelmatig kregen we vragen over de manier van aanwijzen van scheidsrechters, en wat te doen als je onverhoopt niet kan fluiten. Daarom hebben we het met instemming van het bestuur op schrift gezet, zie de bijlage.

We vertrouwen er op dat in het komende seizoen de opkomst weer even betrouwbaar, onpartijdig, en succesvol is als voorgaande jaren, en wensen jullie veel plezier bij het fluiten.

De scheidsrechterscommissie

Bijlage: Reglement Scheidsrechterscommissie Terriers.docx

TRAININGEN
Schema extra trainingen juni

Bijgevoegd het schema voor de trainingen in juni van de nieuwe teams voor het seizoen 2017/2018. Alle geselecteerden en stagespelers/speelsters worden op deze trainingen verwacht. Let op: Er zijn daarnaast voor een aantal teams nog oefenwedstrijden ingepland, communicatie daarvoor verloopt via de coach.

Op 1 juli publiceren wij het voorlopige trainingsschema vanaf augustus.

Bijlage: Schema trainingen Juni.pdf

ALGEMEEN
Inleveren keeperstassen (vaste) keepers

Beste (vaste) keepers in bezit van keeperstassen,

Op maandag 26 juni willen wij jullie de gelegenheid geven de keepersspullen (met tassen) te laten controleren in het clubhuis van de Terriërs. Er zal dan door ons gekeken worden wat er stuk is en of er voor volgend seizoen nog nieuwe delen van de uitrusting aangeschaft moet worden. De betaalde borg zal niet worden uitbetaald aangezien de tas in jullie bezit blijft.

We verwachten jullie tussen 18:30 uur en 21:30 uur.

Aangezien we voor iedere tas even de tijd willen nemen, kan het zijn dat je soms even moet wachten. Wij vragen jullie hiervoor wat begrip.

De uitleenregels die dit seizoen zijn ingegaan blijven onverminderd van kracht in 2017-2018. Hieronder nog even kort de regels:

Iedere vaste keeper of iedere coach van een team met tas in beheer tekent een overeenkomst, waarin duidelijk zal worden aangegeven hoe wij verwachten dat er moet worden omgegaan met de door De Terriërs ter beschikking gestelde keepersuitrusting. Tevens zal er bij uitgifte van de uitrusting een borg gevraagd gaan worden van € 50,- per uitrusting. Wij gaan er vanuit dat een ieder deze borg terug zal krijgen aan het eind van het lopende seizoen, tenzij er gebreken worden geconstateerd die alleen door slechte omgang met de uitrusting hebben kunnen ontstaan.

De sloten dienen van de lockers te worden afgehaald zodat er onderhoud aan de deurtjes gepleegd kan worden.

Graag tot 26 juni.

Met vriendelijke groet,
Daan Sep en Yvonne Knijn
Materialencommissie HV De Terriërs

inleveren keepertassen breedte teams

Beste coaches / aanvoerders van breedte teams in bezit van keeperstassen,

Op dinsdag 27 juniwillen wij jullie de gelegenheid geven de keepersspullen (met tassen) in te leveren in het clubhuis van De Terriërs (mocht er toch een vaste keeper bij het team zijn gekomen, dan graag doorgeven dat deze maandagavond 26 juni tussen 18:30 en 21:30 langs moet komen).

Er zal dan door ons gecontroleerd worden wat er stuk is en of er voor volgend seizoen nog nieuwe delen van de uitrusting aangeschaft moet worden. De door u betaalde borg zal indien er geen schade is gevonden aan u worden uitbetaald.

We verwachten de desbetreffende categorieën op de volgende tijdstippen:

D en E: 19:00 uur

A, B, C, D: 20:00 uur