Sponsor mogelijkheden

H.V. De Terriërs is trots op al haar sponsoren!

Er zijn bedrijven die nog altijd denken dat sponsoring een kwestie is van gunnen en geld schuiven.

Jammer !!

Want de sponsoren van H.V. De Terriërs weten wel beter. Zij weten dat ze via hun sponsorschap niet alleen verbonden zijn met onze 900 leden maar ook met alle ouders, grootouders, toeschouwers en leden van verenigingen die voor hun uitwedstrijden bij De Terriërs op bezoek komen.

Bij De Terriërs is plaats voor zowel recreatie- als prestatiehockey. Het beleid is erop gericht ervoor te zorgen dat iedereen die bij onze vereniging betrokken is, zich gewaardeerd weet en zich bij onze club thuis voelt. Dat geldt ook voor onze sponsoren. Ook zij leveren een belangrijke bijdrage aan het maatschappelijk- en sportieve succes van onze club. Reden waarom we trots zijn op al onze sponsoren en hen graag, tegen het gereduceerde tarief van €350 (normaal €495) het lidmaatschap van onze Black & Yellow Business Club aanbieden. Al begrijpen we dat dat voor u of uw bedrijf geen doorslaggevende reden is om onze vereniging te steunen.

Het antwoord op de vraag waarom u wel clubsponsor zou worden, vergt maatwerk. Cees Driehuis van [email protected] kan u daar alles over vertellen. Voor een indicatie over de mogelijkheden vindt u hierbij 2 voorbeelden van een sponsorpakket.
  1. Een basis pakket voor € 275,= ex btw per jaar, op basis van een 3-jarige overeenkomst.
    Daarvoor krijgt de sponsor een vermelding op de website, op het sponsorbord (onder het balkon) en in het programmaboekje dat bij de thuiswedstrijden van Dames 1 & Heren 1 wordt verspreid.
  2. Een extra pakket, bestaande uit het basis pakket plus een bord langs veld 2 of veld 3 kost € 500,= ex btw per jaar, op basis van een 3-jarige overeenkomst. Het bord wordt door de club betaald.

Naast onze clubsponsoren zijn er binnen onze vereniging ook spelers of (groot)ouders van spelers die een team van een gesponsorde tenue willen voorzien. Ook daar zijn we bij De Terriërs blij mee. Al zijn er wel een aantal spelregels waaraan een kledingsponsor zich moet houden.

• Als een bedrijf voor een team kleding wil sponsoren en daarbij zijn naam op het tenue wil hebben, dan is het bedrijf de vereniging een bedrag schuldig van € 150 (ex. Btw) voor een jeugdteam of €250,= (ex. btw) voor een seniorenteam. Het bedrag geldt niet voor bestaande sponsoren of bedrijven die clubsponsor willen worden. Voor alle duidelijkheid: als er geen naam van het bedrijf op de kleding hoeft te staan, hoeft er niets aan de club te worden afgedragen.
  • Sportwereld Heiloo heeft de exclusieve rechten om het logo van de Terriërs op kleding te gebruiken en te verkopen.

• Wij verzoeken u alles wat met sponsoring te maken heeft, aan te melden bij Cees Driehuis. Overigens: de Sponsorcommissie kan nog hulp gebruiken. Nieuwe commissieleden zijn meer dan welkom en kunnen rekenen op een warm onthaal, dankbaar werk en waardering.