Puppy's hockey

Per 8 januari 2018 start de vereniging met een nieuw initiatief voor jongens en meisjes na een pilot van twee maanden.

Voor Wie?

Puppy’s hockey is voor kinderen vanaf 5 jaar( peildatum1oktober 2017) tot 6 jaar. Kinderen bij wie de eerste hockeyvaardigheden in spelvormen worden aangeleerd.

De Training
Een training duurt één uur en wordt gegeven op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur. De kinderen trainen in groepen van ongeveer 8 personen in carrouselvorm; globaal 4 onderdelen per uur.

Trainers
De Puppy’s-training wordt bij de Terriërs gegeven door eigen trainers, die ook bij andere leeftijdsgroepen actief zijn.

Programma
De vereniging maakt op alle niveaus gebruik van de systematische leergang THEO-door, waarin ook een programma voor deze doelgroep is opgenomen. Daarnaast maken we natuurlijk nog gebruik van het materiaal van Funkey.
Inhoudelijk richt dit programma zich op het ontwikkelen van hockeyvaardigheden door middel van spel.

Wat heb ik nodig voor Puppy?
Sportkleding en sportschoenen. Een eigen hockeystick mag maar hoeft in het begin nog niet. In de kennismakingsperiode kan gebruik gemaakt worden van een stick van de club. Een bitje.

Trainingsperiode
Puppy’s vallen onder het miniplan van de vereniging en volgen het reguliere trainingsprogramma en vakanties van het miniplan E en F; zij trainen 1 keer per week.

Wat kost het?
De kosten voor een trainingsjaar zijn 100€. Daar we in januari 2018 beginnen, bedraagt het lidmaatschap 50€.
Puppy’s betalen nog geen entreegeld.

Doorstroming
Kinderen, die op 1 oktober 2018 6 jaar worden, stromen door naar het miniplan en beginnen in de F1

Inschrijven: Een Puppy is lid van de vereniging. Inschrijving vindt plaats na de kennismakingsperiode van 3weken via het inschrijfformulier

Aanmelden: Voor meer informatie en aanmelden, kunt u mailen naar de Puppycommissie ([email protected])

Volledigheidshalve een overzicht van het aanbod voor de jongste jeugd:

Puppy’s

autonoom

Miniplan de Terriërs

*

Funkey-kinderen, die in de tweede periode maart/mei 5 jaar zijn, blijven bij Funkey maar mogen kosteloos op de woensdag meetrainen bij de puppy’s.