Lid worden

Hockeyen bij HV de Terriërs is mogelijk op ieder niveau, van prestatiehockey tot breedtehockey. Als club proberen we iedereen op zijn eigen niveau te laten spelen. Hierbij staat plezier en gezelligheid altijd voorop, in welk team je ook speelt.

Funkey & Puppy

Aanstormende talenten in de leeftijd van 4 tot 6 jaar kunnen kennismaken met de hockeysport via onze Funkey (spel) en Puppy (hockey) programma's. Een aangepaste vorm van hockey waarbij de "Fun" van het goed leren bewegen centraal staat, oftewel "Key" is. Ieder voor- en najaar starten er Funkey rondes bij de Terriërs. Puppy wordt je voor een heel seizoen. Hou de site en de sociale media goed in de gaten voor de aankondiging van nieuwe rondes.

Aanmelden voor een Funkey ronde of Puppy lidmaatschap kan via het inschrijfformulier. Wil je meer weten over Funkey of Puppy kijk dan even op de webpagina's Funkey of Puppy.

Jeugd

Jeugdspelers vanaf 6 jaar zijn harte welkom bij de Terriërs, wel geldt de restrictie dat er plaats moet zijn binnen de categorie waarin het nieuwe lid geplaatst gaat worden. Om te kunnen zien in welke categorie een aankomend jeugdlid valt, kun je de onderstaande tabel raadplegen met daarin de indeling voor het hockeyseizoen 2018/2019 naar leeftijd. Ook vind je in deze tabel de email-adressen van de commissies van de diverse leeftijdscategorieën. Bij deze commissies kun je terecht voor meer informatie.

Categorie seizoen 2018-2019 geboren in de periode contact via:
van 1 oktober tot en met 30 september

Funkey (4-6 jaar) 2012 2014 [email protected]
Puppy (5-6 jaar) 2012 2013
F-junioren (6-7 jaar) 2010 2012
E-junioren (8-9 jaar) 2008 2010 [email protected]
D-junioren (10-11 jaar) 2006 2008 [email protected]
C-junioren (12-13 jaar) 2004 2006 [email protected]
B-junioren (14-15 jaar) 2002 2004 [email protected]
A-junioren (16-17 jaar) 2000 2002 [email protected]

Voor junioren F leden die vóór 1 oktober 6 jaar worden geldt dat ze pas lid kunnen worden in september van het jaar waarin ze 6 jaar worden. Uitzondering hierop zijn de kinderen die hebben deelgenomen aan Funkey en/of Puppy. Over een eventuele eerdere toelating van deze kinderen wordt in overleg een beslissing genomen door de Jeugdcommissie.
Bij de jongste jeugd tot 10 jaar ligt de nadruk op de technische basisvaardigheden, sportiviteit en de lol in het spel. Zie voor meer informatie de Jongste Jeugd pagina.

In de juniorenteams van 10 tot 18 jaar wordt de aangeleerde techniek uitgebreid met tactiek in het spel.
Bij de junioren traint een kind eerst enige tijd mee voordat het wedstrijden gaat spelen. Dit om ervaring in het spel op te doen. De jeugdwedstrijden vinden altijd plaats op de zaterdagen.

Senioren en Veteranen

Senioren en veteranen zijn ook van harte welkom bij de Terriërs. Plaatsing bij de senioren (18 tot 35 jaar) vindt plaats op basis van sterkte en praktisch iedereen kan hier aan de slag! Na het 35e jaar wordt een speler ingedeeld bij de veteranen. Ook hier gebeurt dit op basis van sterkte.

Spelers van 50 jaar en ouder kunnen zich aansluiten bij Veteranen L. Zij spelen in een competitie met andere L teams.

De senioren en veteranen spelen hun wedstrijden op zondag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de seniorencommissie: [email protected]

Verenigingstaken
Om als vereniging alles goed te laten verlopen zijn vrijwilligers onontbeerlijk, hiervoor doen wij een beroep op onze leden en ouders van leden. Bij het aangaan van een lidmaatschap hoort namelijk ook een bijdrage aan het verenigingsleven, zoals: het begeleiden van jeugdteams (spelleider/coach), het vervoer van jeugdteams naar andere clubs, het fluiten van wedstrijden (vanaf AB-jeugd) en het verrichten van bardiensten.

Daarnaast vragen we ouders en leden, indien mogelijk, een extra verenigingstaak te vervullen, zoals verzorgen van de wedstrijdtafel, barhoofddienst vervullen op de zaterdag, bijdragen als lid van een commissies, het coachen en/of trainen van een team, etc. Kijk voor meer informatie over openstaande vacatures even op de vacature-pagina.

Eerst kijken of meetrainen
Wil je eerst een keer kijken of meetrainen? Dat kan, je bent van harte welkom bij
HV de Terriërs!

Mail wel eerst even zodat we kunnen doorgeven wanneer je langs kunt komen. Je kan drie keer komen proeftrainen en daarna besluiten wel/niet lid te worden. Om mee te kunnen trainen moet je zelf voor een bitje (verkrijgbaar bij de sportwinkel) en scheenbeschermers zorgen, een stick kan je van ons lenen.

Het is ook leuk om op een zaterdag of zondag te komen kijken, dan krijg je meteen een indruk hoe het gaat bij HV de Terriërs.

Eerder lid geweest of meegedaan aan Funkey- of Puppyhockey?
Als je je al een keer via de website hebt ingeschreven als lid van de Terriërs hoef je niet nog een keer een digitaal inschrijfformulier in te vullen. Je kunt volstaan door een email te sturen naar [email protected]. De ledenadministratie kan je oude lidmaatschap weer activeren.

Heb je genoeg informatie en wil je lid worden, vul dan het inschrijfformulier in. Zijn er nog onduidelijkheden of heb je andere vragen neem dan contact op met de ledenadministratie: [email protected]