Algemene Info

Sponsoring

Met een historie van bijna 65 jaar is HV de Terriërs al enige jaren actief in ‘hockeyland’ en is inmiddels een landelijk gevestigde naam met ruim 900 leden en de nodige sportieve successen. Het eerste damesteam speelt Overgangsklasse en behaalde in 2012, als eerste club van boven het Noordzeekanaal, de hoofdklasse. De eredivisie van het hockey! Het eerste herenteam speelt dit jaar in de tweede klasse.

Bijzondere club
HV de Terriërs is meer dan hockey alleen. De sfeer op de hockeyclub, de groenrijke omgeving en de diversiteit aan jeugd, senioren, ondernemers en vrienden zorgen voor een schitterende ambiance. De Terriërs is een club waar ieder lid zich thuis voelt en waar iedereen speelt op zijn of haar niveau; top, prestatie, breedte-hockey.

Elke weekend faciliteert HV de Terriërs rond de 30 wedstrijden en bezoeken zo'n 950 spelers, ouders en andere familie de club.

De Terriërs kent daarbij een sterke maatschappelijke binding met Heiloo en de omliggende dorpen, de scholen en het bedrijfsleven. Van onze leden bestaat 80% uit jeugd (6-18 jaar) en 20% uit senioren (heren en dames teams, Trimhockey). Onze leden en hun achterban vormen dan ook een uiterst interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen en sportieve manier met hen in contact willen komen.

Ambitie
HV de Terriërs is ambitieus en wil zich op hockeygebied verder ontwikkelen. Wij streven daarbij niet alleen het hoogste sportieve niveau na, maar vooral ook het bieden van optimale faciliteiten aan alle leden en verbonden partners. Ontwikkeling van de jeugdopleiding is een belangrijk speerpunt, niet alleen om zelf goed te leren hockeyen, maar deze vaardigheid ook te leren overdragen aan de jongste jeugd.

Met de ontwikkeling van de jeugdopleiding is ook de continuïteit en verdere ontwikkeling van het van het prestatiehockey gewaarborgd. Ook heeft de Terriërs ambities voor de accommodatie zoals de verbouwing van het clubhuis. Sponsoring wordt ingezet om onze ambities op dit gebied te realiseren en te ondersteunen.

Hockey en bedrijfsleven
Zonder financiële ondersteuning door het bedrijfsleven is het realiseren van deze ambities niet mogelijk. De hockeysport mag zich gelukkig nog steeds verheugen in groeiende populariteit, met de daarbij behorende media-aandacht. Daarnaast hebben de Terriërs bedrijven ook het nodige te bieden.

Wilt u de Terriërs steunen klik dan hier voor een overzicht van onze sponsormogelijkheden of neem contact op met de sponsor commissie ([email protected])