Lid worden

Hockeyen bij HV de Terriërs is mogelijk op ieder niveau, van prestatiehockey tot breedtehockey. Als club proberen we iedereen op zijn eigen niveau te laten spelen. Hierbij staat plezier en gezelligheid altijd voorop, in welk team je ook speelt.

Aanstormende talenten in de leeftijd van 4 tot 6 jaar kunnen kennismaken met de hockeysport via Funkey, een aangepaste vorm van hockey waarbij de "Fun" van het goed leren bewegen centraal staat, oftewel "Key" is. Ieder voor- en najaar start er een Funkey-ronde bij de Terriërs, hou de site en de sociale media goed in de gaten voor de aankondiging van een nieuwe ronde.

Aanmelden voor een Funkey-ronde kan via het inschrijfformulier. Wil je meer weten over Funkey en de kosten kijk dan even op de Funkey-pagina.

Jeugd

Jeugdspelers vanaf 6 jaar zijn harte welkom bij de Terriërs, wel geldt de restrictie dat er plaats moet zijn binnen de categorie waarin het nieuwe lid geplaatst gaat worden. Om te kunnen zien in welke categorie een aankomend jeugdlid valt, kun je de onderstaande tabel raadplegen met daarin de indeling voor het hockeyseizoen 2017/2018 naar leeftijd. Ook vind je in deze tabel de email-adressen van de commissies van de diverse leeftijdscategorieën. Bij deze commissies kun je terecht voor meer informatie.

Categorie seizoen 2017-2018 geboren in de periode contact via:
van 1 oktober tot en met 30 september

Funkey (4-6 jaar) 2011 2013 [email protected]
F-junioren (6-7 jaar) 2009 2011 [email protected]
E-junioren (8-9 jaar) 2007 2009 [email protected]
D-junioren (10-11 jaar) 2005 2007 [email protected]
C-junioren (12-13 jaar) 2003 2005 [email protected]
B-junioren (14-15 jaar) 2001 2003 [email protected]
A-junioren (16-17 jaar) 1999 2001 [email protected]

Voor junioren F leden die vóór 1 oktober 6 jaar worden geldt dat ze pas lid kunnen worden in september van het jaar waarin ze 6 jaar worden. Uitzondering hierop zijn de kinderen die hebben deelgenomen aan Funkey. Over een eventuele eerdere toelating van deze kinderen wordt in overleg met de Funkeycommissie een beslissing genomen door de Jeugdcommissie.
Bij de jongste jeugd tot 10 jaar ligt de nadruk op de technische basisvaardigheden, sportiviteit en de lol in het spel. Zie voor meer informatie de Jongste Jeugd pagina.

In de juniorenteams van 10 tot 18 jaar wordt de aangeleerde techniek uitgebreid met tactiek in het spel.
Bij de junioren traint een kind eerst enige tijd mee voordat het wedstrijden gaat spelen. Dit om ervaring in het spel op te doen. De jeugdwedstrijden vinden altijd plaats op de zaterdagen.

Senioren en Veteranen

Senioren en veteranen zijn ook van harte welkom bij de Terriërs. Plaatsing bij de senioren (18 tot 35 jaar) vindt plaats op basis van sterkte en praktisch iedereen kan hier aan de slag! Na het 35e jaar wordt een speler ingedeeld bij de veteranen. Ook hier gebeurt dit op basis van sterkte.

Spelers van 50 jaar en ouder kunnen zich aansluiten bij Veteranen L. Zij spelen in een competitie met andere L teams.

De senioren en veteranen spelen hun wedstrijden op zondag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de seniorencommissie: [email protected]

Verenigingstaken
Om als vereniging alles goed te laten verlopen zijn vrijwilligers onontbeerlijk, hiervoor doen wij een beroep op onze leden en ouders van leden. Bij het aangaan van een lidmaatschap hoort namelijk ook een bijdrage aan het verenigingsleven, zoals: het begeleiden van jeugdteams (spelleider/coach), het vervoer van jeugdteams naar andere clubs, het fluiten van wedstrijden (vanaf AB-jeugd) en het verrichten van bardiensten.

Daarnaast vragen we ouders en leden, indien mogelijk, een extra verenigingstaak te vervullen, zoals verzorgen van de wedstrijdtafel, barhoofddienst vervullen op de zaterdag, bijdragen als lid van een commissies, het coachen en/of trainen van een team, etc. Kijk voor meer informatie over openstaande vacatures even op de vacature-pagina.

Eerst kijken of meetrainen
Wil je eerst een keer kijken of meetrainen? Dat kan, je bent van harte welkom bij
HV de Terriërs!

Mail wel eerst even zodat we kunnen doorgeven wanneer je langs kunt komen. Je kan drie keer komen proeftrainen en daarna besluiten wel/niet lid te worden. Om mee te kunnen trainen moet je zelf voor een bitje (verkrijgbaar bij de sportwinkel) en scheenbeschermers zorgen, een stick kan je van ons lenen.

Het is ook leuk om op een zaterdag of zondag te komen kijken, dan krijg je meteen een indruk hoe het gaat bij HV de Terriërs.

Heb je genoeg informatie en wil je lid worden, vul dan het inschrijfformulier in. Zijn er nog onduidelijkheden of heb je andere vragen neem dan contact op met de ledenadministratie: [email protected]